Last news in Fakti

28 Юни, 2017 11:49 3 238 3

Британски туристи отново вилняха

  • португалия-
  • туристи-
  • животни-
  • полиция-
  • сблъсъци-
  • алгарв

Местните описаха британските туристи като животни

Британски туристи отново вилняха - 1
Снимка: Shutterstock

В южната португалска провинция Алгарв се стигна до кървави сблъсъци между британски туристи и полицейски служители, съобщи „Дейли мейл“.

След сигнал за сбиване в нощен бар към мястото на инцидента са били изпратени десетки полицаи, за да потушат безредиците.

Вместо това обаче се е стигнало до нови сблъсъци, при които са били ранени двама британци и двама полицейски служители. В района в момента се провежда музикален фестивал.

Месните жители описаха британците като „животни“, които се държат неуважително и грабят от магазините в града. При сблъсъците дори се наложило полицаи да стрелят предупредително във въздуха, за да усмирят туристите.

Хиляди британски туристи са избрали Португалия за място на своята почивка. Стигнало се е и до арести при безредиците. Полицейското присъствие е засилено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GB pigs

    17 0 Отговор
    Те така са си свикнали още от колониите !
  • 2 Bulgaricus

    3 14 Отговор
    Като някой носи пари, той идва и с недостатъците си. На който не му харесва - да не им взема парите и ще му е спокойно в забутаното му село.
  • 3 Пазарен Либерализатор

    11 0 Отговор
    Лошото време на острова поддържа британския консерватизъм. Излезе ли извън кралството британеца като турист се превръща в опиянчен боклук без никакви задръжки. Трябва да се въведе строг визов режим за руски и британски граждани, защото повърнята им по черноморието оказва тежко въздействие върху околната среда.
Новини по държави: