2 804 3

Британски туристи отново вилняха

Местните описаха британските туристи като животни

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

В южната португалска провинция Алгарв се стигна до кървави сблъсъци между британски туристи и полицейски служители, съобщи „Дейли мейл“.

След сигнал за сбиване в нощен бар към мястото на инцидента са били изпратени десетки полицаи, за да потушат безредиците.

Вместо това обаче се е стигнало до нови сблъсъци, при които са били ранени двама британци и двама полицейски служители. В района в момента се провежда музикален фестивал.

Месните жители описаха британците като „животни“, които се държат неуважително и грабят от магазините в града. При сблъсъците дори се наложило полицаи да стрелят предупредително във въздуха, за да усмирят туристите.

Хиляди британски туристи са избрали Португалия за място на своята почивка. Стигнало се е и до арести при безредиците. Полицейското присъствие е засилено.

Португалия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • GB pigs
  Отговор
  1 14:39  28.06.17
  Те така са си свикнали още от колониите !
 • Bulgaricus
  Отговор
  2 16:12  28.06.17
  Като някой носи пари, той идва и с недостатъците си. На който не му харесва - да не им взема парите и ще му е спокойно в забутаното му село.
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  3 19:40  28.06.17
  Лошото време на острова поддържа британския консерватизъм. Излезе ли извън кралството британеца като турист се превръща в опиянчен боклук без никакви задръжки. Трябва да се въведе строг визов режим за руски и британски граждани, защото повърнята им по черноморието оказва тежко въздействие върху околната среда.

Напиши коментар:


Публикувай