28 Юни, 2017 20:16 3 459 12

Турция може да създаде хаос на Балканите

  • австрия-
  • турция-
  • балканите

Австрийският външен министър притеснен от развитието на събитията

Турция може да създаде хаос на Балканите - 1

„Турция може да създаде хаос на Балканите.“ Това заяви австрийският министър на отбраната Хан с- Петер Доскоцил, цитиран от „Ди Велт“.


Според него ЕС вече губи влияние на Балканите. Това позволява на Турция и Саудитска Арабия да засилват присъствието си в региона.

„Турция ще иска да изпрати повече военни в района. За това ще се оправдават с мисиите на НАТО. Това ще застраши стабилността в региона.

Ние следим развитието на събитията на Балканите с голямо притеснение. Не бива Европа и Германия да мълчат пред случващото се“, заяви Доскоцил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    23 2 Отговор
    На тоя пич фамилията му ми звучи като някакъв антибиотик. Но е прав. От друга стана нищо не може да направи, а само пълни ефира с приказки.
  • 2 Охранителят-София

    14 1 Отговор
    Аз усещам,че "пожарът ще тръгне от Албания! Аз обаче нищо не мога да направя ,защото съм т.ъ.п охранител,но си тренирам редовно,имам точен мерник и ако се наложи в последствие,мога да защитя семейството си и родината,но дали е достатъчно...! Знам ли!?

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Барчо

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Охранителят-София":

    Еееееее! Стига бе. НАТО е наш човек. Ще ни защити. Нали има там някакъв член 5. Ще се хванем за него. Ха-ха!

    Коментиран от #4

  • 4 гост 2

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "Барчо":

    „....Публикувано във факти.бг: Нали има там някакъв член 5....“ Че има- да, има, но ти къде се слагаш при нас- българите? Ти си руснак- нали руснаците откраднахте и преписахте чл.5 от Договора за нато, като го поставихте в чл.4 от договора за ВАШЕТО РУСКО НАТО- одкб? Е- вие, руснаците, пък си имате някакъв си чл.4 от договора за одкб- теб какво те бърка България и българите,м? http://www.odkb-csto.org/documents/detail.php?ELEMENT_ID=126 И защо го криете това руско нато, защо ваш путлер ЛЪЖЕ, като казва, че русия, видите ли, едва ли не била сама срещу НАТО? В одкб членуват ШЕСТ държави- какво се правите на ощипани рускини, след като одкб е руския военен антинатовски съюз?

    Коментиран от #10

  • 5 Ееее НУ заец НУ погоди

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Охранителят-София":

    Ето го охранителият ще ни охранява, спете спокойно. По скоро ние можем да объркаме всичко на балканите. Ние сме си майстори на интриги и разни не лице приятни каши. КОЙ ще ни отърве освен охранителият.

    Коментиран от #9

  • 6 киро

    3 0 Отговор
    Крайно време е Австрийското разузнаване да каже нещо след Германците и 30 години валсове с Руските олигарси.
  • 7 ердоган

    9 6 Отговор
    Турция е гарант за стабилност в региона.
  • 8 един

    12 1 Отговор
    Ердоган че откачи тотално, няма две мнения. Но както самият той каза, никой не е вечен. Ще щурее, щурее и накрая ще кротне завинаги. Малко вероятно е след това да продължат неговите безумия, защото в Турция за разлика от нас има много млади хора, които никак не искат да живеят както преди 500 години, кланяйки се по 5 пъти на ден. Прекалено много се обръща внимание на тази държава, това кара Ердоган и неговите привърженици да нервничат и плашат. Колкото до нас, за Турция ние не сме интересни, ама никак. Прекалено добре ни познават. И все си мисля, че насила се навираме в шамарите. Позицията, която заема г-н Борисов е много правилна - добри отношения с всички съседни държави. Дрънкането на глупости и заяждането не водят до нищо добро! А у нас някои политици се чувстват длъжни да правят точно това.

    Коментиран от #12

  • 9 Просия

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ееее НУ заец НУ погоди":

    Кво се подиграваш бе подлого.
  • 10 Барчо

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост 2":

    И децата разбраха колко ти е умствения багаж!!! И продължаваш да го демонстрираш непрекъснато. След като си прочел-а, написаното от мен като коментар на Охранителя не вдяваш ли по подбраните от мен думи в изразената мисъл, че тя е саркастична, а не успокоителна. В член 5 съм вложил двояко значение, ако се сещате за какво иде реч.
    А нито Русия е мой господар, нито Америка или която и да е друга държава. При повечето коментари съм се позовавал на факти от историята или на вече състояли се в скорошно време събития. Нищо повече.
    Тук коментираме и обсъждаме статии и както се вижда повече пъти коментарите на другите. Превърнали сме се в Парламент. Пцоваме се, обиждаме, а всъщност нищо не можем да направим. Държим се грубо едни към други от яд, че сме безсилни да спасим погубването на България. Всеки със своето виждане на нещата.
  • 11 Karlov

    1 0 Отговор
    Nazizti govorqt sled tursiq kakvo stava v balkanite samo bedni i gladni i robi za tezi nazizti predi 500 godini po dobre be6e otkolkoto sega nqma deca v ulitsata i hora i toi govori balkanite boje gospodi nie trqbva da budeme robi za vas nali da spirame imigranti takiva gulposti koi vqrva ne znam koi za6to da sutrahuva ot tursiq naro4no govorqt taka prodavat voini samuleti vtora raka na gursiq i v balkanite samo gulposti horata umirat ot glad no nie imame problemi s tursiq za6to nikoi ne znae da ima taka da znaete historiceski bombi i gulposti
  • 12 Хасан

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "един":

    Ти не отиваш ли в цьрква?''като ти се роди дете не го ли караш на причастие?''тогава защо си против молитвите...
Новини по държави: