1 209 2

Кокошки предизвикаха хаос на магистрала

Камион, превозващ хиляди кокошки, катастрофира в Австрия

Снимки: Фейсбук, Австрийска пожарна служба
Снимки: Фейсбук, Австрийска пожарна служба
Денис Джамбазов

Хиляди кокошки предизвикаха хаос на главния австрийски аутобан А1, съобщи австрийското издание „Кронен цайтунг“. Инцидентът е станал близо до град Астен.

Камион, превозващ хиляди кокошки, катастрофира на магистралата, което доведе до блокиране на движението. Камионът е превозвал близо 7000 птици.

При катастрофата огромна част са се озовали на пътните платна и са тръгнали в различни посоки, посочват властите. Към мястото на инцидента бяха изпратени полицейски екипи и пожарникари.

Дълго време те се опитваха да ги хванат. Магистралата временно беше затворена от властите, за да бъде осигурена безопасността на пътуващите. Образува се и няколкокилометрова тапа.

Няма пострадали хора при инцидента. Първоначалната информация на полицията сочи, че шофьорът е заспал зад волана. Разследването по случая продължава.

Австрия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • банго васил
  Отговор
  1 16:10  04.07.17
  пращам тира с зеуе
 • катанчев
  Отговор
  2 16:39  04.07.17
  У нас кокошки предизвикват хаос по пътищата всеки ден и не само по магистралите ! Най-обичат докато карат да чатат у фейсо да си слагат червило и да мислят за корове вследствие на което хаоса е ежедневен!

Напиши коментар:


Публикувай