Last news in Fakti

7 Юли, 2017 01:16 3 382 5

Секс роботи влизат в спалните

  • робот-
  • секс-
  • секс робот-
  • машина

Експерти твърдят, че машините за удоволствие ще са нещо обичайно след само десетилетие

Секс роботи влизат в спалните - 1
Снимка: Shutterstock

Секс роботите ще са много разпространени в бъдеще и ще са нещо обичайно след 10 години, според доклад на Фондацията за отговорно роботизиране, пише в. Daily mail.

Бързо напредващите технологии вече доведоха до създаването на андроидни кукли за любов, способни да изпълняват 50 секс пози. Те могат да бъдат с персонализирани дизайни в детайли, като формата на зърната и цвета на интимното окосмяване.

Цената им варира от 5 хиляди до 15 хиляди долара.

Навлизането на секс роботите повдига въпроси, които трябва да бъдат взети под внимание от политиците. Част от тях са дали тези машини трябва да бъдат въведени в клиниките за сексуални проблеми, сред сексуалните насилници или хората с увреждания.

Една от гледните точки, представени в доклада, е, че роботите могат да помогнат при борбата със сексуалните престъпления. Тя предизвика най-голяма полемика сред запитаните академици, членове на обществото и на сексуалната индустрия.

Някои от тях твърдяха, че сексът с робот ще намали влечението на насилниците да нараняват други хора, а други спореха, че предоставянето на възможност престъпниците да изживяват най-мрачните си фантазии с роботи ще има пагубен ефект върху етичните норми на обществото.

По въпроса със смислените взаимоотношения в доклада пише, че със съвременната технология за изкуствен интелект, и дори в обозримо бъдеще, никакви чувства от страна на човек към робот не може да бъдат споделени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    26 3 Отговор
    Да идват по бързо че ми писна от меркантилни ку...и.

    Коментиран от #2

  • 2 Коври и парцали

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    Лятото е чудесно време за българските мъже! Покажете инициатива на плажа - там има доста чужденки - и най-смотаната е по-добра от чалгарските коври! Бъдете МЪЖЕ - забършете с нашЯнските парцали и си хванете чужденка! Ако и това не можете - ето ви роботи, НО НЕ СЕ ДАВАЙТЕ НА НАШЯНКА!!!
  • 3 Зорлем

    3 1 Отговор
    Абе разправят, че скоро роботизацията ще затрие някои професии, но не вярвам баш проституцията да е една от първите такива!

    P.S. Навремето сп."Паралели" ги бълваше разни такива прогнози, които колко се сбъднаха и колко не е отделен въпрос. В днешно време обаче всеки уеб сайт бие тъпана за всяко "пророчество", което не ги прави по-достоверни, но пък шумотевицата определено е по-голяма.
  • 4 Кънчу П къдеров

    11 0 Отговор
    Малко съпичко идва, но то не се знае. Ако те завърже някоя златотърсачка може пък роботизирания вариант да се окаже и евтин.
  • 5 Мечтател

    18 0 Отговор
    "Скъпото излиза по-евтино" се казва в поговорката.
    Защото робота винаги е на твое разположение и:
    1.Не получава главоболие, когато искам секс;
    2.Е на разположение 30 дни в месеца, защото е без цикъл;
    3.Не ти прави скандали за това колко си пил;
    4.Не те ревнува и не те пита защо си закъснял с 1-2 часа;
    5.Не те кара да гледаш турски и индийски сериали;
    6.Не ти влияе на стопяването на банковата сметка;
    7.Не те кара да изхвърляш боклука, докато гледаш мач;
    8.Нямаш тъща;
    9.Не хърка;
    10.Не забременява и т.н.
    Чувствата ли? Ами чувствата след 10-тата година брак са както към другата любима на мъжа - автомобила! Така ще си обгрижвам и сексробота, като го смазвам и почиствам, ще му връткам кръгчета, без гражданска, каско, винетка, данък и преглед!