Last news in Fakti

6 Юли, 2017 12:29 3 427 1

Клада за Porsche-та в Хамбург

  • хамбург-
  • клада-
  • porsche

10 коли изгоряха при демонстрациите

Клада за Porsche-та в Хамбург - 1
Снимка: БТА/AP

10 коли бяха подпалени при демонстрации в Хамбург, съобщи „Дейли Мейл“.

Палежът е станал пред салон на Porsche. През последните дни в града има непрестанни протести. Те са свързани с предстоящата среща на Г-20, която ще се проведе в Хамбург.

Според полицията има достатъчно доказателства, че става въпрос за умишлен палеж. В момента се разследва, дали то е свързан с недоволството срещу срещата на световните лидери.

Демонстрациите са организирани от крайно леви фракции. Те протестират срещу капитализма.

В момента в Хамбург са разположени хиляди полицаи. Те трябва да се грижат за реда по време на срещата. Тя започва на 7-ми юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучето шаро

    7 0 Отговор
    Живеем в свят, в който трябва да се борим за човещината и правата си и да бъдем солидарни срещу политиците, банкерството, милитаризма, американизацията и ционизма. Ние сме против окупирането на суверенни държави с цел заграбване на техните ресурси, още повече сме против практиката на медиите да слугуват именно на тези държави и съюзи, които под красиви лозунги поробват цели нации, докато те манипулират обществеността.

    1% от населението на Земята притежава 40% от нейните ресурси
    Закриване на данъчните убежища, което би дало 189млрд. допълнителни данъчни приходи

    Въвеждане на глобален минимален процент на корпоративния данък

    Увеличаване на заплатите, пропорционални на капиталовата възвръщаемост (в момента хора работят за 2-3$ на час в компании, които печелят милиарди годишно)

    Увеличаване на инвестициите в безплатни обществени услуги
Новини по държави: