2 988 1

Клада за Porsche-та в Хамбург

10 коли изгоряха при демонстрациите

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

10 коли бяха подпалени при демонстрации в Хамбург, съобщи „Дейли Мейл“.

Палежът е станал пред салон на Porsche. През последните дни в града има непрестанни протести. Те са свързани с предстоящата среща на Г-20, която ще се проведе в Хамбург.

Според полицията има достатъчно доказателства, че става въпрос за умишлен палеж. В момента се разследва, дали то е свързан с недоволството срещу срещата на световните лидери.

Демонстрациите са организирани от крайно леви фракции. Те протестират срещу капитализма.

В момента в Хамбург са разположени хиляди полицаи. Те трябва да се грижат за реда по време на срещата. Тя започва на 7-ми юли.

Германия


Още по темата

 • Мелета в Хамбург

  Мелета в Хамбург

  Германската полиция разпръсна 500 демонстриращи в Хамбург, съобщи „Шпигел”. Протестиращите се описват като антикапиталисти. От 7-ми ...
  5.07.2017
  1 964
  5

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кучето шаро
  Отговор
  1 19:41  06.07.17
  Живеем в свят, в който трябва да се борим за човещината и правата си и да бъдем солидарни срещу политиците, банкерството, милитаризма, американизацията и ционизма. Ние сме против окупирането на суверенни държави с цел заграбване на техните ресурси, още повече сме против практиката на медиите да слугуват именно на тези държави и съюзи, които под красиви лозунги поробват цели нации, докато те манипулират обществеността. 1% от населението на Земята притежава 40% от нейните ресурси Закриване на данъчните убежища, което би дало 189млрд. допълнителни данъчни приходи Въвеждане на глобален минимален процент на корпоративния данък Увеличаване на заплатите, пропорционални на капиталовата възвръщаемост (в момента хора работят за 2-3$ на час в компании, които печелят милиарди годишно) Увеличаване на инвестициите в безплатни обществени услуги

Напиши коментар:


Публикувай