8 Юли, 2017 13:13 4 874 19

Ангела, това не лети така (ВИДЕО)

  • ангела меркел-
  • г-20-
  • владимир путин

Забавни коментари за разговор между Ангела Мекрел и Владимир Путин

Ангела, това не лети така (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/AP

Разговор между германския канцлер Ангела Меркел и руския президент Владимир Путин разпали забавни дискусии в интернет, съобщи Life.ru,

Двамата разговаряха по време на срещата на Г-20. В интернет излезе видео, на което се вижда как Путин старателно се опитва да обясни нещо с жестове на Меркел.

Според повечето потребители той се опитва да визуализира полета на предмет. Те смятат, че той описва траекторията на балистична ракета.

В Twitter се появиха забавни коментари, пресъздаващи разговорът между двамата лидери.

„Не Ангела, това не лети така“.

„-Значи се изстрелва от Каспийско море и лети.

-И лети точно към Ислямска държава?

-Може към Ислямска държава, а може и по друга траектория.“

„Не ,Ангела. Отново обяснявам. Ракетата не каца за презареждане с гориво.“

„Путин обяснява на Меркел, че в Калининград има база, от която ракетите стигат до Германия за 2 минути“

В момента в Хамбург се провежда тристранна среща между Ангела Меркел, Владимир Путин и френския президент Еманюел Макрон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чувам Московският Биг Бенд

    36 14 Отговор
    Тон за песен в света не ще се дава без МОСКВА. Ферщен маин лиебе фройнд? Тук няма вече - А, няма вече и Бе? Москва със всичко сама може да се разбере! ГЕНУК ! И СЛАВА РОССИИ !
  • 2 Kcaniba

    33 9 Отговор
    Русия баце!!! Другите само подсвиркват, и подсвирват :)
  • 3 onq s konq

    11 15 Отговор
    Русия не трябва да се оставя да умре от глад,защото ако не е тя да рови земята и да доставя полезни изкопаеми,Запада krufhd няма се хване с подобна черна работа.За това е казано че таман научили магарето да не яде и то умряло:)
  • 4 ДР Врабчев

    11 6 Отговор
    Ангела спокойно,дръж се естествено -това не лети ,само стърчи. - Ех Вова , да бях с 30 години по-млада, да ти народя и деца.
  • 5 кики

    8 19 Отговор
    Резервният фонд на Русия може да бъде изчерпан още през 2017 г. Това прогнозира пред изданието „Нефтът на Русия” заместник - финансовият министър Сергей Сторчак.

    През юни Резервният фонд е намалял с 3,7% до 2,45 трлн. рубли. От началото на годината той е загубил почти 1,2 трлн. рубли.

    Аналогична е ситуацията и с Фонда за национално благосъстояние (ФНБ). За юни той също е намалял с 3% до 4,67 трлн. рубли. От началото на годината той е загубил 0,5 трлн. рубли.

    Експертите посочват, че

    ако петролът се задържи в границата от $40 - $50 за барел,

    то Резервният фонд ще бъде изчерпан до края на 2017 г. Ако черното злато поевтинее, то парите ще свършат в началото на 2017 г., смята главният икономист на ING Дмитрий Полевой.

    След изчерпването на парите от Резервния фонд, властите ще бъдат принудени да прибегнат до Фонда за националното благосъстояние, който ще стигне до 2019 г.

    Този черен сценарий идва на фона на предстоящите с страната избори за парламент и държавен глава. Вотът ще принуди управляващите да се въздържат от непопулярни мерки и да посегнат към заделените настрана пари.

    Коментиран от #13

  • 6 Ghost1

    9 22 Отговор
    Не ме интересува нищо от това което произлиза от Путин и неговите придворн. Как изобщо е в състояние да води някакви преговори с един диктотор. Със какво е по различен или по-добър като действия от Кадафи, Хюсеин или Асад. С абсолютно нищо. Това че е ядрен да не го прави с нищо по перспективен от тях!
    Има една прослойка в народа ни дето все не харесва собствените си държавници (заслужаващи това почетно звание), а не прави нищо по въпроса, а все харесва кремълските без значение кои са, къде и кави золуми извършват и как омаловажават и Не уважават нашата история.
  • 7 кики

    8 22 Отговор
    Според изчисления на Световната банка, през 2016 година

    броят на бедните руснаци ще надхвърли 20 милиона души - при население от 140 милиона.

    Това е най-високото ниво на бедност от девет години насам. Официално инфлацията в Русия е 12,9 %.

    Ако цената на петрола не се покачи, Русия ще издържи още най-много 2-3 години, прогнозира Щефан Майстер.

    Коментиран от #10, #11, #12

  • 8 кики

    10 25 Отговор
    "Русия унищожава човешкото у човека и създава нагли, безбожни безродни властници и безлични, но "горди" поданици."
  • 9 Съобщение

    7 11 Отговор
    За хонорарите,след 16,00ч. Ул. Позитано 20

    Коментиран от #18, #19

  • 10 Сретан

    17 7 Отговор

    До коментар #7 от "кики":

    20 мил.иона бедни руснаци или 20 млн. алкохолици на които повече им се пие отколкото работи ...и все пак са по добре от нас защото ако си счупи пияната тиква ще получи безплатно здравеопазване .....Преди да говориш за русия погледни картата ...погледни България погледни Русия и тогава прави ,,Тъпоумни коментари"
  • 11 Вальо

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "кики":

    Тъпата гладна лисица до днес ходи след коча в очакване да му паднат мъдята, ама те си се клатят и не падат, коча си върви с високо вдигната глава и хич не го е еня за тъпаците и техните очаквания! Ех, прогнози, прогнози ...
  • 12 Барчо

    13 4 Отговор

    До коментар #7 от "кики":

    Предполагам ако се поразровим, ще видим, че Световната банка е направила същата прогноза и преди 10 години, а г-н Щефан Майер го е изчислил същото и тогава. Обаче въпреки това, нещо не се получава, а някои така наречени демократи, които можеха свободно без да се съобразяват с никой да бомбандират която си искат държава в света, вече не могат да го правят. И това не е защото авторитета на Англия, Франция, Германия или която и да е друга страна е станала по-влиятелна, а е благодарение на Русия. Ако тя беше толкова бедна, колкото показват цифрите, едва ли щеше някой да се съобразява с нея, както по времето на Елцин.
  • 13 Българи от старо време

    16 5 Отговор

    До коментар #5 от "кики":

    Добре, петролът се задържа в приблизително тези граници от $40 и $50. Фалира ли Русия? Напротив, доста добре се държи на световната сцена. Засили националното си селско стопанство, така че в по-голяма степен да насърчи руснаците да купуват родна продукция. Нанесе огромни щети и на западните пазари, където фермерите вече не изнасят продукцията си към Русия и загубиха немалко пари. Русия изпрати самолетоносач към Сирия - ако няма пари и държавата аха - ще падне, дали ще постъпи Владимир Путин така?

    Вижте, Владимир Путин няма защо да се съобразява с невероятната българска история и да изпитва огромно уважение към един малък и незабележим народ, който е незначителен фактор в Европа и света. Да, българите покръстили руснаците, дали им език и азбука, създали основите на руската православна култура, но трябва да разберете, че това е поради държавническо решение на техния владетел тогава, а не поради българско благородство или подарък. По същия начин Борис-Михаил е възвеличаван в нашата история като князът-кръстител и като свързал ни с християнската цивилизация и направил ни един от културните народи. Навсякъде се посочва, че това е мъдро държавническо решение на нашия владетел. Да сте забелязали гърците да се хвалят как ни покръстили и как ни "направили хора"?!

    Коментиран от #14

  • 14 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "Българи от старо време":

    да русия фалира.не не засили селското си стопанство.не не накара руснаците да купуват родно производство,а ги накара да не купуват щото прогресивно обеднняаха.не не нанесе огромни щети на западните пазари,напротив донесе ползи ,българия е пример за това.да гърците се величаят как са ни покръстили и направили хора.демек всичко дето си написъл и си мислиш че е безспорна истина всъщност е плоска лъжа!

    Коментиран от #15, #17

  • 15 на Деса шушито

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Твърдението ти е фейк, защото не е потвърдено от нито една международна финансова институция. А ти не си фактор в тази област. Но между другото всичко писано от теб е меко казано фейк. Козяк да ти дадат друга линия на поведение или да си списваш щуротиите в хумористични сайтове.

    Коментиран от #16

  • 16 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "на Деса шушито":

    потвърдено е от руските такива.иначе гледам че си научил някоя и друга руска дума от англйския език.в русия има спец отдел дето определя всички антипутинови новини като феик!!!!мнението ми както казах се крепи на статистиката ,както и на наи-авторитетните руски финансисти,чйто статий многократно съм ти пращал и ти си запознат с тях,но продължаваш да твърдиш безаргументно обратното .защо ли?освен това съм направил още няколко твърдения в горния си пост опровергаваики лъжите на путиновия трол,за селското стопанство на русия и за проблема на европа от руските санкций ама там явно си ги пропуснал.нищо така или иначе ми е ясно как ще завърши дискусията с теб.
  • 17 Дивуй

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Имах един приятел стоян който падна ,удари си лошо главата и говореше всякакви небивалици и простотии . Наборе ти ли си ве , помниш ли как си изгърмя чутората
  • 18 Дивуй

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Съобщение":

    Що лъжеш ве, нищо не дадоха
  • 19 Дивуй

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Съобщение":

    https://youtu.be/BtL0iih5L5c
Новини по държави: