8 Юли, 2017 17:27 2 011 4

Тръмп на бунт в Г-20

  • доналд тръмп-
  • бунт-
  • г-20

САЩ няма да подкрепи Парижкото споразумение за климата

Тръмп на бунт в Г-20 - 1
Снимка: БТА/AP

Всички представители на срещата на Г-20 са подкрепили Парижкото споразумение за климата, с изключение на САЩ, съобщи ДПА.

Информацията се базира на данни от планираната финална декларация от събитието. 19 от участниците са изразили готовност да спазват решенията от споразумението, отбелязвайки решението на САЩ да се оттегли.

Американският президент Доналд Тръмп оттегли страната си от договора през миналия месец. Той обяви, че е готов да спазва част от договореностите, но не всички. Целта му е да защити интересите на американските компании.

Финалната декларация се очаква по-късно днес. Заключителната точка в комюникето е за изкопаемите горива, обвинявани за глобалното затопляне, а американската страна иска да продължи да изнася и да насърчава използването им. "Целта днес е да се намери добър баланс на езика", каза източник, пожелал анонимност.

Вече има постигнато споразумение по останалите точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    7 3 Отговор
    Ще си взема LS3

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бай Иван":

    http://www.chevrolet.com/performance/crate-engines/ls3
  • 4 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    Фекалната (Финалната) декларация се очаква по-късно днес ..... смрад отвсякъде, само търчи-лъжи,..... и Брекзита ще го отрежат !
Новини по държави: