8 Юли, 2017 19:00 2 468 2

Иванка Тръмп пое президентските функции

  • иванка тръмп-
  • г-20-
  • доналд тръмп

Тя замени баща си на една от срещите на Г-20

Иванка Тръмп пое президентските функции - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп позволи на дъщеря си Иванка да го замести по време на едно от заседанията от срещата на Г-20, съобщи CNN.

Вече излезе снимка, на която Иванка позиция заедно с британският премиер Тереза Мей, китайският президент Си Дзинпин, турският президент Реджеп Ердоган и германският канцлер Ангела Меркел. Тя проведе разговор и с председателя на МВФ Кристин Лагард.

От администрацията на Тръмп признават, че Иванка го е заместила на едно от заседанията, но не отбелязват това като нещо необичайно.

Срещата се е въртяла около Световната банка и развитието на африканския регион. Тръмп е присъствал в нейното начало, но след това е оставил Иванка да го замести.

Дъщерята на президента е известна като един от най-близките му съветници. Някои дори я описват като истинската първа дама на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 2 Отговор
    Ей това вече е семейна власт. Той няма член от семейството, който да не бърка в кацата с политиката и милионите от поръчки. Зет му, сина му дъщеря му и кой ли още се месят серозно. САЩ един президент ли е избрал или семейството му? Пълна подигравка прави твори този клоун. Скоро май май ще го махнат, но до тогава колко глупости ще сътвори и с колко ще върне САЩ назад след Обама хич не е ясно. Свестните бизнесмени напуснаха експертните му съвети като видяха за какво иде реч. Скоро ще има импийчмънт, при който той няма шанс да оцелее.
  • 2 ОЧЗ

    2 1 Отговор
    Много хубава тая Иванка бре!