9 Юли, 2017 10:41 7 202 16

Тръмп предупредил Путин

  • доналд тръмп-
  • ники хейли-
  • владимир путин

Предупредил го да не се меси във вътрешните работи на САЩ

Тръмп предупредил Путин - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп е препоръчал на руския президент Владимир Путин да спре с намесата във вътрешните работи на САЩ. Това обяви посланика на САЩ в ООН Нико Хейли, цитирана от CNN.

“Президентът Тръмп искаше да го погледне в очите и да му покаже, че знаем, че се е намесил в нашите избори. Посланието е, че ние знаем и той трябва да спре с това. Мисля, че президентът Путин направи точно това, което се очакваше от него. Той просто отрече всичко.

Русия се опитва да си запази лицето. Те обаче не могат да го направят. Мисля, че Русия се намесва и в други страни. Няма да бъда подробна, но мисля, че има доста замесени“, заяви Хейли.

Доналд Тръмп проведе среща с Владимир Путин по време на срещата на Г-20. Темата за руската намеса в американските избори беше част от разговорите


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а стига бе....

    74 9 Отговор
    Хааххааха-какви глупости пишете бе ....Вие знаете ли,какво означава двамата най-могъщи Президенти да са се "скастрили"..??? Въобще имате ли представа,как се водят разговори на такова високо ниво??? То бива да ни взимате за глупаци-ама чак пък толкова...Няма да го повярвам ако го напишете и обратното-че Путин е скастрил Тръмп-----просто защото е много елементарно и личи не познаването на такъв вид общуване...

    Коментиран от #8

  • 2 дамммммммм

    30 6 Отговор
    А един мармот завиваше шоколад даммммммм
  • 3 Капиталист

    48 8 Отговор
    Още никой не знае подробностите за разговора м/у Путин и Тръмп,а смешковците излизат вече със новини-сензации.Е много е жълта тази новина,едва ли някой ще се хване.
  • 4 Kcaniba

    12 19 Отговор
    носа на Пинокио е наддал с няколко сантиметра....
  • 5 Димитър

    36 10 Отговор
    Аз съм в Австралия . Познавам много македонци , някой са ми приятели . При изборите Тръмп преведе много пари в Македония, на различни хора да са активни с постове и атаки срещу демократите. Те са вземали маса пари да пускат клипове за добрият Тръмп и лошата Хилари . Кампанията не бе от Путин , а от самия Тръмп, който предпочете да ползва малка страна неизвестна да свърши мръсната работа вместо такива IT специалисти от Америка , които по късно да го копрометират .

    Коментиран от #11

  • 6 Kcaniba

    18 60 Отговор
    Къде видя втория могъщ президент ха,ха ха видяла Руската жаба да подковавът коня и тя вдигнала крак....
  • 7 ххааххааааахххххааа

    36 7 Отговор
    Айде сега розовите прашки от НПО-тата ще се развихрят...първият е тук--Kcaniba...
  • 8 крас

    24 10 Отговор

    До коментар #1 от "а стига бе....":

    Ники Хейли, цитирана от CNN? И това ако не е фейк... здраве му кажи.
  • 9 Schopenberg

    14 50 Отговор
    Детската мечта на джуджето да се снима с Прзидента се сбъдна. И кво от това. Остава си все така къса клечка. Речта на Тръмп във Варшава (Радев я слуша внимателно на живо) навря Русия на кучето в най-тъчното място. Въпреки това Путьо чинно прие лично да му набият канчето в Хамбург.
  • 10 Бай хой

    26 9 Отговор
    Ресе бре, последно предупредил ли го е или му е препоръчал нещо за в бъдеще?
    И ако такава намеса е престъпление не значи ли че сащ с намесата си в изборите навсякъде са най големия првстъпник и злодей?
    Жалка пропаганда. Русия се била намесила тук или там, а се страхуват дори да споменат за намесите на сащ и ес навсякъде.
  • 11 Гост

    10 6 Отговор

    До коментар #5 от "Димитър":

    Аз пък имам приятели живеещи в Велес ,Македония и те не са чули нито видели и цент от Тръмп ,а много им се искало да намажат от тази "маса пари" . А теб какво те боли за отношенията Тръмп -Путин нито си в САЩ нито в Европа.
  • 12 no name no face no number

    14 2 Отговор
    Вие съсипахте светът в търсене на собствена изгода така , че е малко нагло да поставяте въпроса по този начин
  • 13 Димитър

    11 6 Отговор
    Аз съм в Австралия и България. По принцип не ме интересува много тяхните отношения , само казвам , че кампанията срещу Хилари я направи Тръмп а не Путин. И групите от Македония са главно от Битоля. Аз не съм политичен, просто говоря с тазлични хора. Даже и това за групите в Македония да не е истина , много е вероятно Тръмп да е организирал нещо подобно за да спечели изборите. Има познатите и парите. Толкова е нормално да го направи и аз на неговото място бих използвал парите , за да вляза във властта.
  • 14 майна

    8 2 Отговор
    тия ще вземат да се сдобрят и тогава българските политици ще се чудят какво още да лъжат хората,парадокси отвсякъде
  • 15 Хахаха

    6 3 Отговор
    Американски театър за идиоти
    Хахаха
    На такива глупости се хваща само оня
    Но не и коня
    Хахаха
  • 16 Све

    11 2 Отговор
    Ок е САЩ да се мешат навсякъде и да побъркат и унищожат толкова народи…
    Не може да не бъдат наказани