9 Юли, 2017 21:02 2 232 11

Тръмп: Време е да работим конструктивно с Русия

  • доналд тръмп-
  • русия-
  • владимир путин

Той е имал дълъг разговор с Владимир Путин относно руската намеса в американските избори

Тръмп: Време е да работим конструктивно с Русия - 1
Снимка: БТА/AP

„Време е да започнем да работим конструктивно с Русия.“ Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от „Гардиън“.

Той разговаря с руския президент Владимир Путин по време на срещата на Г-20 в Хамбург.

„Аз притисках руския президент с въпроси относно руската намеса в изборите в САЩ. Той отричаше всеки път. Време е да започнем да работим конструктивно с Русия. Това е ключово“, заяви Тръмп.

Според някои медии само разговора по въпроса с руската намеса в изборите в САЩ е продължил близо 40 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вальо

    11 5 Отговор
    Тълан, време е да разбереш какво означава РУСИЯ и в скоро време да се явиш на червеното килимче в Кремъл! И побързай, защото меркантилната Меркел и останалата европска паплач ще те изпреварят ...
  • 2 Перуката

    12 5 Отговор
    Без разрешение от Русия американците не могат да победят дори африканско племе може да ви е смешно но е ФАКТ!!! Последните 27 години американците правят каквото си искат по света защото от Русия имаше мълчаливо съгласие за сметка на капиталите и развиването на пазарната икономика за Кремъл! Иначе най-голямата страна в света си остава фактор който какъвто и американски г.золизец да си не можеш да заобиколиш!
  • 3 юрист

    1 12 Отговор
    Хахаха- путлер яко си е изпуснал нервите:D “...Според американския в. "Ню Йорк таймс", който се позовава на представител на Белия дом, Тръмп и Путин са спорили на срещата си 40 минути относно предполагаемата руската намеса в американските избори и накрая Тръмп е заявил на руския си колега, че е време да се премине към нещо друго. През тези 40 минути обаче от време на време тонът ескалирал и Путин "гръмко искал доказателства, че Москва по какъвто и да е начин се е опитала да повлияе на предизборния процес в САЩ", казва източникът. ..“
    http://www.investor.bg/drugi/338/a/kakvo-sa-si-kazali-v-kuloarite-na-g-20-putin-i-trymp-242701/ Джуджето е било сдъвкано и единствено ботоксът му е бил изплют от американската бизнес акула Тръмп:D:D:D

    Коментиран от #4

  • 4 Бай хой

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Я вземи да обясни какво значи изобщо Русия се е намесила в изборите в сащ? Хайде отво ри ни каква е тая намеса с какви действия, гласувала ли е Русия на тези избори, пречила ли е на някой да гласува, доставяла ли е гласоподаватели там или какво?

    Коментиран от #5

  • 5 onq s konq

    2 10 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    Ей ,ти на умряла хлебарка ли се правиш,та не знаеш как се меси в България РУСИЯ?АМИ С ПАРИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ-ДОСКОРО ДАВАНИ НА АТАКА,СЕГА -НА ДПС.А как се меси в Америка?АМИ ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН,ЩОТО ДРУГ НЯМА!Само че тук се купуват цигански и турски гласове,а там-негърски и цигански.Други въпроси имаш ли,или да ти разяснявам и практическите подробности щото си решил да си изкарваш хляба с подобна дейност?

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Бесен Язовец

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Таблетки ти трябват на тебе човече дребно много силни от писхиятър изписани със зелена рецепта

    Коментиран от #8

  • 7 Бесен Язовец

    9 3 Отговор
    Тръмп е лисица ама Владумир Путин е ловец на лисици
  • 8 onq s konq

    1 8 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    След като ТИ СИ БЕСНИЯ,НО КАРАШ МЕН ДА ТИ ВЗЕМАМ ТАБЛЕТКИТЕ...значи си и луд.Е не съм подготвен за подобни контакти:)
  • 9 кики

    2 2 Отговор
    В коневръза изтрещяхте ли ве,нали се разбрахме да намалите пиячката до минимум,който за вас е литър на час бояришинка!!!
  • 10 Бай хой

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    В Бъшгария игански гласове купува герб. Сравка протоколите от циганските секции. А нали другаря борисов не получава пари от Русия. Бизнес партньпри на дпс са само герб пак са бивши комунисти ченгета. Атака и обединените идиоти са патерица на герб. Факт. Само лъжат избирателите за обиране на гласове в полза на герб.
    Така че бизнесмена рентиер слугуващ като мияч на чинии да забрави тия изтъркани опорни точки.
  • 11 Киро

    1 3 Отговор
    Имал е предвид - Конструктивно въвеждане на нови санкции, докато не се махнат от Украйна!

    Всъщност, страни като Русия, Турция, Индия, Китай и тн. присъстват на този форум само поради причината, че са големи и колкото и ниско да е БВП-то на глава от населението, сборът е голям.

    Русия развита страна - АААХАХАХАХАХАХАХА!
    "Развитата" Расия с по-ниска средна заплата от България!