Last news in Fakti

10 Юли, 2017 14:22 4 007 9

Груевски подхвана България и Заев

  • македония-
  • никола груевски-
  • българия

Той смята, че македонският премиер е готов да приеме всички условия на страната

Груевски подхвана България и Заев - 1
Снимка: БТА/AP

Бившият македонски премиер Никола Груевски отправи остра критика към правителството на Зоран Заев, за това, че е готово да приеме всички условия на България и Гърция. Това той заяви пред младежката организация на ВМРО-ДПМНЕ. Обръщението е публикувано в сайта на партията.

„Представители на правителството отидоха за един ден и договориха нещо, за което никъде не поясняват точно какво е. Това е тайна. Само, че в България празнуват. Никой не дава яснота.

Външният министър се върна попарен след посещението си в Гърция. В същото време казваше, че аз съм пречка за разрешаването на спора с името.

Вероятно от СДСМ разчитат да излъжат отново избирателите на местните избори. След това ще приемат всички условия на България и Гърция. Все ни обещават отворени дебати.

Обясняват ни, че всичко ще се реши след местните избори през следващата година. Ще видим тогава какво ни готвят“, заяви Груевски.

Македонският премиер Зоран Заев беше на посещение в България през миналия месец. Тогава той договори с премиер Бойко Борисов договор за добросъседство. Това обаче не се прие добре от опозицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 cornholio

    19 1 Отговор
    Не подписвайте бе безродници, нас ни боли фара. И без това нямаме никаква далавера от вас.
  • 2 Българин

    15 2 Отговор
    Какво ревът македонците ЕДИН НАРОД ДВЕ ДЪРЖАВИ.Не трябва да ги галим тука ги третираме като наши а те ни плюят.Даваме и образование,работа и като се приберат в създадената им изкуствена държава и ни нападат.

    Коментиран от #3

  • 3 МАКЕДОНЕЦ

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    КАКВА РАБОТА ДАВАШ ТИ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК СИ ПАЗИ ТОВА КОЙТО ОСТАНАЛО
  • 4 МАКЕДОНЕЦ

    3 4 Отговор
    ЩО НЕ СЕ ЗАЕМЕТЕ ДА ОПРАВЯТЕ ДЪРЖАВАТА,ЗАПЛАТИТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ ,УЛИЦИТЕ ДА ОПРВЯТ. УДАРЯТЕ В БОЛАНТА ТЕМА МАКЕДОНИЯ. БЪЛАГРИЯ ПРИЛИЧА НА АФРИКАНСКА СТРАНА НЕ НА ЕВРОПЕЙСКА. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ НАОКОЛО ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ ДА НАСТРОЙВАТЕ ОБИКНОВЕНТИ ХОРА ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ. МАКЕДОНЦИ БЪЛГАРИ СИ ЖИВЕЯТ ЕКСТРА
  • 5 Димитър

    7 0 Отговор
    Македонците са наши братя. Има националисти и от двете страни и плюят ли плюят . За това ни бият всички , за това и падаме под турско робство. Езикът е един обичаите едни , църквта една и завистта към ближния една. Като две капки вода сме ама кризем си кокалите а гърци турци и албанци доволно потриват мазни ръчички
  • 6 МАКЕДОНЕЦ

    2 2 Отговор
    ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ ТОВА КОЕТО Е В МОМЕНТА И ДА СЕ УВАЖАВАМЕ, А ИСТОРИЯТА ДА СЕ ОСТАВИ ТАМ КАДЕТО И Е МЯСТОТО.ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД ЖИВЕЯ ОТ 13 ГОДИНИ В БГ И НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ,ОСВЕН ЧЕ БАЛГАРИТЕ ИЗБЯГАХА.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 стоян георгиев

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "МАКЕДОНЕЦ":

    кое да приемеме бе македонецо?да приемем че ние сме някаква раса дошли във вашата територия с цел да ви правим роби ?тва ви е към момента официалната представа зa българия и българите.аз се чудя на борисов защо въобще се среща с ваши представители.мрете си там в л..ната и не идваите тук по никакъв повод.тоя заев е същия като груевски ,чака да ни прецака .договор щели сме да подписваме като с паспортите .ти им даваш паспорти да ходят в ес и да са пълноправни там те те обвиняват че им ги даваш ама се редят на опашки и ги вземат с хиляди.а на какво приличат българските пътища и ква работа даваме си е наш проблем,като не ти изнася хващаи гората за вардарско аман от такива като теб.
  • 8 999

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "МАКЕДОНЕЦ":

    А ти чих го търсиш тука а? Като не ти харесват пътищата прав ти път.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: