Last news in Fakti

10 Юли, 2017 22:07 1 748 1

В чест на Путин и Тръмп

  • gms-
  • тръмп-
  • путин-
  • caviar

Компанията Caviar, която изработва скъпоструващи модификации на GSM-и, пусна „луксозна” версия на модела Nokia 3310. Цената е 2185 EUR. Особеното на телефона е, че на него са изографисани златните ликове на Путин и Тръмп по повод първата им среща на 7 юли в Хамбург. Корпусът на телефона е изработен от титанова сплав, а самият апарат ще се появи обвит в естествена кожа.

На задната капачка на „патриотичния” телефон има емблемата на Г-20 и профилите на двамата държави глави. „В чест на срещата между президентите на Русия и САЩ Caviar изработи луксозна версия на GSM-а Nokia 3310 с техните портрети. За пръв път лицата на двамата президенти са поместени на едно устройство. Фактът, че погледите им са в една посока без съмнение говори за желанието за постигане на напредък в руско американските отношения”, съобщават от компанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 go Donald go

    6 0 Отговор
    Интересно, ако пуснат такива по 50лв ще си купя.