Last news in Fakti

11 Юли, 2017 08:25 1 355 6

Руската връзка на Тръмп се заплита

  • доналд тръмп-младши-
  • доналд тръмп-
  • русия-
  • наталия веселницкая-
  • хилари клинтън

Тръмп-младши е бил известен в имейл, че Кремъл опитва да помогне на баща му с компрометираща  информация за Клинтън 

Руската връзка на Тръмп се заплита - 1
Снимки: БТА/АР

Мъжът, който е уредил миналата година срещата на Доналд Тръмп-младши с руска адвокатка, разполагаща с предполагаеми компрометиращи материали за Хилари Клинтън, е уведомил най-големия син на сегашния президент Доналд Тръмп, че източник на информацията е руското правителство.

Това съобщи в. "Ню Йорк таймс", като се позовава на трима неназовани източници, запознати с имейла, изпратен от Роб Голдстоун, предаде АР.

Според изданието в имейла е било казано, че с тази информация руското правителство опитва да помогне на кандидатурата на баща му за Белия дом, предаде Reuters.

Руската връзка на Тръмп се заплита

Голдстоун потвърди по-рано пред АP, че е уредил срещата от името на свой клиент, руски певец. Адвокатка Наталия Веселницкая твърдяла, че разполага с информация за незаконни дарения за кампанията на Националния комитет на Демократическата партия.

Тръмп-младши призна, че е имал интерес да получи компрометираща информация за съперничка на баща си на президентските избори, но не даде признаци да е знаел, че Веселницкая е подставено лице на Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    8 0 Отговор
    Цялото семейство са гола вода. Може би само Мелания си я бива в нейните си работи.
  • 2 Лопатата

    5 0 Отговор
    На татко идЕотчето!
    Тромн си мисли, че да управляваш държава е като да управляваш кръчма: жената на касовия апарат, децата - сервитьорчета, а тъщата - в кухнята. А пък собственикът - на шеста маса, по джапанки и с къси гащи, с пура в ръка и вестник в другата, да гони по цял ден мухите.
  • 3 стоян георгиев

    5 1 Отговор
    да ,явно ще последва и обвинения за тръмп или ще пожертва сина си че не му е казал.квото и да е малоумника трябва да се маха от белия дом.
  • 4 Бай хой

    0 4 Отговор
    Ама то излиза че определени американци са желаели руска намеса. А то излиза в крайна сметка че е нямало такава.

    Или някой е платил на синчето достатъчно да продаде тейко си. Те хамитата за пари са готови на всичко.
  • 5 синчето

    0 2 Отговор
    Не мога да разбера какъв е проблема от къде ще получиш компрометиращата информация?

    Когато хакнаха мейлите на Хилари, основния вой беше кой ги е хакнал, а не какво има в имейлите и защо Хилари е нарушила редица закони...

    Коментиран от #6

  • 6 Sergiy

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "синчето":

    eeее, тука има много, ама много голяма разликата.
    За американците и за който и да било (държава), когато зад намеса стои правителство на държава-това е голяма проблема. Ако уикито, дядо Иван или Петко ООД се "намесили"-това са друго, но когато правителство на друга държава-това е факт на агресия, така е в политиката.