11 Юли, 2017 11:14 3 179 5

Бежанци вилнеят в Гърция

  • гърция-
  • лагер-
  • бежанци

Бунт в бежански лагер

Бежанци вилнеят в Гърция - 1
Снимка: Twitter

Размирици разтърсиха бежански лагер в Гърция, съобщи RT,

Размириците избухнаха на гръцкия остров Лесбос. Бежанците протестираха срещу лошите условия в лагера. По време на демонстрациите е избухнал и пожар

Поне две шатри са изгорели в огъня. Изгорели са и две каравани, предназначение за обитаване на имигранти.

Ситуацията в лагера „Мория“ е описана като „извън контрол“. Имигрантите са се събрали извън центъра за предварително заминаване. Част от тях е трябвало да бъдат върнати в Турция.

Протестите са се превърнали в бунтове, като няма информации за пострадали в размириците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 напаст

    29 0 Отговор
    Никой не ги е канил да ги качват по лодките и да ги пращат там от където са дошли!!! Убиха поминъка на хората по тези острови Лесбос, Хиос, Самос, Кос и т.н., където туристи вече почти не стъпват !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 шшш

    17 0 Отговор
    пак ли тези измислени "бежанци" талибански орди, сигурно соц.помощи са закъснели...циганска работа..алахакбарбарабар...
  • 4 Барчо

    7 0 Отговор
    Абе като са ви лоши тия условия, бегайте у дома. Бързо, рязко и изведнъж. Никой няма да ви спира. Даже ще помогнем с началната скорост.
  • 5 Колю

    3 0 Отговор
    Е , освободиха им Мосул. На шлеповете и с охрана до техните си брегове. По евтинко и без "това не харесвам-онова не искам".
Новини по държави: