Last news in Fakti

12 Юли, 2017 07:56 1 885 7

Русия и преди се е месила в избори в САЩ

  • майк помпео-
  • сащ-
  • русия

Това обяви шефът на ЦРУ Майк Помпео

Русия и преди се е месила в избори в САЩ - 1
Снимка: БТА/AP

За последно излязоха сведения, че синът на президента е имал среща с руска адвокатка, чрез която е получил обещания за компрометираща информация за кандидата на демократите Хилари Клинтън. Той представи и имейли, които според някои са доказателство0 за руска връзка в изборите.

Директорът на ЦРУ Майк Помпео заяви, че Русия и преди се е месила в изборите в САЩ, съобщи CBS.

"Те правят това от дълго време", заяви Помпео по време на разговори с Алианса за разузнаване и национална сигурност.

Според него Русия е имала намеса и по време на вота през 2012 г. Имало е такива случаи и в други изборни кампании.

В момента в САЩ се води разследване за руска намеса в полза на президента Доналд Тръмп по време на изборите през 2016 г.

За последно излязоха сведения, че синът на президента е имал среща с руска адвокатка, чрез която е получил обещания за компрометираща информация за кандидата на демократите Хилари Клинтън. Той представи и имейли, които според някои са доказателство за руска връзка в изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тре

    11 3 Отговор
    ДА бе да.. та нали точно Русия беше изостанала, неграмотна, безнаучна, безсилна, западаща, нефелна, едвам кретаща.. и хоп изведнъж въпреки всичката си слабост.. успява да контролира, влия е и предрешава изборите в САЩ!!????!!!!! Типичен комунистически изказ - все едно кУрнелия им е писала опорната точка!!!!
  • 2 Пеньо

    7 7 Отговор
    Няма никакво съмнение за намесата на джуджето в американските избори. На това мнение са всички американски институции. Въпросът е това променило ли е везните в полза на Дони? Вече започва да му пари под краката!
  • 3 Гостер

    5 5 Отговор
    На времето по заповед на Коминтерна(разбирай Москва) германските комунисти подкрепиха на изборите национал-социалистите и така на власт в Германия дойде Хитлер!
  • 4 Morgoth

    2 5 Отговор
    САЩ към момента са все още световна сила номер едно. Малко или много от президента на САЩ зависят не само хората в САЩ, но и тези по целия свят. Затова всеки които има начин легален или не да подкрепи "правилния" кандидат го прави. Прегрътките на Меркел с Обама също са един вид намеса в предизборната кампания.
  • 5 хахаха

    1 2 Отговор
    Понеже няма как по друг конвенционален начин да противостои на Америка, джуджето Хаяско ровичка, мрънка и се бута по всякакви други подмолни начини, с надеждата да превземе крепостта отвътре, ама нещо много бързо го разкриха.......
  • 6 Да помислим

    4 0 Отговор
    Защо ли ми се струва, че САЩ никога и по никакъв повод не са се месили в ничии избори ?
  • 7 Путин

    3 0 Отговор
    Ще се меся където, когато и както си искам! Краварите да не месят в моето месене!