1 991 4

Жена беше арестувана два пъти. Поискала си обратно дрогата

Да се върнеш доброволно в полицейското управление...

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Жена беше арестувана два пъти само в рамките на няколко часа, след като се върна в полицейското управление да си поиска обратно... дрогата, съобщи WMUR.

Необичайният инцидент е станал в американския щат Ню Хампшър. 26-годишната Емили Морин първо беше задържана от силите за сигурност след кражба в магазин.

При проверката у нея беше открит опиоид, за който е нямала медицинска бележка. Веществото причинява психологическа зависимост и ако не се следи употребата му, може да предизвика редица странични ефекти.

Младата жена е била освободена от полицейското управление след издадена гаранция в размер на $2500 и обещание да не извършва повече престъпления. Малко след това обаче Емили Морин се върнала в полицейското управление, искайки от полицаите да й върнат дрогата.

Полицейските служители разкриха, че е крайно необичайно арестант да се върне обратно в районното и да поиска връщането на предмет или субстанции, използвани като доказателствен материал от службите.

Американката е била арестувана за втори път. При ареста е оказала съпротива. Повдигнати са й няколко обвинения.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Въпрос
  Отговор
  1 07:51  14.07.17
  Лудаци има навсякъде по света..Но явно в САЩ дори и да те хванат с дрога-плащаш си и обещаваш!!!!!! че няма да правиш така и те пускат...Май всичко е за кинтите-дори и законите им...
 • американски гении
  Отговор
  2 07:56  14.07.17
  Още преди да прочета статията бях сигурен че това се е случило в САЩ.
 • е това е
  Отговор
  3 09:02  14.07.17
  2500 долара на мен 250 лева да ми искат нямам въпреки че не съм наркоман и имам 24 години трудов стаж е това е.

  Коментиран от #4

 • Киокошинцумян
  Отговор
  4 22:07  14.07.17

  До коментар #3 от "е това е":

  Къде са ти парите? П..ки къде са ми парите? Къде? Алкохол, хазарт, курорти, коли, ресторанти, жени, к..ви, деца, глоби...Къде?

Напиши коментар:


Публикувай