Last news in Fakti

14 Юли, 2017 13:35 1 329 4

Саудитска Арабия финансира опасни идеологии

  • саудитска арабия-
  • идеологии-
  • финансира

Това твърди бившият британски посланик в Рияд

Саудитска Арабия финансира опасни идеологии - 1
Снимка: БТА/AP

Саудитска Арабия финансира идеологии, които предизвикват екстремистка активност във Великобритания. Това заяви бившият британски посланик в Рияд Уилям Пейти, цитиран от „Индипендънт“.

„Саудитците не са преценили правилно какво влияние може да имат над някои страни, финансирани от тях движения. Тук не говорим само за Великобритания и Европа. Това е диалог, който ние трябва да водим.

Те не финансират тероризма. Те финансират нещо, което може да накара отделни хора да се радикализиат. Това не е правилно. Трябва да направим нещо по въпроса“, заяви Пейти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    17 3 Отговор
    Хо хо хо
    СА е спонсор на исляимизма още от времетл на съветско-авганска война!!
    После те създават Емирство Ичкерия в Чечения, деьо всички либерасти ореваха орталъка, колко са лоши с тях братушките, в Ландън и ФАЩ убежища им даваха...
    За Осама Бинладен да не говорим, двете кули, ИДИЛ, талибаните и тн. и т. н....
  • 2 Kcaniba

    2 13 Отговор
    Най–лошата и вредна идеология,съществувала някога в света е Комунистическата,тази идеология е взела стотици милиони жертви по света,няма по–кървава идеология от Комунизма!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 факт

    4 0 Отговор
    ЦЯЛ СВЯТ ТОВА ГО ЗНАЕ
Новини по държави: