5 151 8

Булка се самоуби. Мъжът й не вярвал, че е девствена

Когато нямаш доверие на съпругата...

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Младо момиче от Таджикистан сложи край на живота си заради психологически тормоз от страна на своя съпруг, съобщи радио „Свободна Европа“.

18-годишната Раджаби Хуршед сключила брак с 24-годишния Зафар Пиров, който бил уреден предварително от техните родители. 40 дни след сватбата обаче жената се самоуби.

Причината е, че нейният съпруг не вярвал в предоставения му от нея тест, доказващ девствеността на младоженката. Ревнивият съпруг я накарал да направи нови тестове, включително в столицата Душанбе.

И двата потвърдили, че булката е девствена. Нейният съпруг обаче отказал да повярва. Майката на самоубилото се момиче твърди категорично, че дъщеря й не е имала интимен партньор преди сватбата.

Сексът преди сватбата е табу за огромна част от консервативното население на Таджикистан. В съдилищата има стотици случаи, свързани със спорове за девствеността. Поради тази причина властите въведоха мерки, с които да решат спора – медицински прегледи преди венчавката.

Въпреки това обаче Зафар Пиров отказвал да приеме факта, че съпругата му е девствена. Той я подложил на огромен психологически тормоз. Той дори сключил брак с друга жена.

Властите в Таджикистан наложиха забрана за излизане от страната на Пиров, докато тече делото. Той е обвинен в склоняване към самоубийство. „Съпругата ми даде писмено съгласие, че мога да имам втора съпруга“, твърди мъжът.

Ако бъде признат за виновен, подсъдимият може да лежи осем години в затвора. Разследването по случая продължава. Момичето е било толкова изтормозено, че повече „не можело да търпи случващото се“, разкриха нейните близки.

Таджикистан


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Обективен
  Отговор
  1 15:03  14.07.17
  Чисто луд народ.. А тук дали ще се намира такава мома /на 18г девствена/ :) не вярвам..
 • Катя Мусаката
  Отговор
  2 15:06  14.07.17
  Всяка жена трябва да опита от всичко преди сватбата, за да знае, какво и харесва и какво не! Девствеността в 21 век е повод за присмех и подигравки! Не знам какво удоволствие може да получи мъж от девствена жена, която не умее да "върти", "суче", "клати", "дрънка"... Това трябва да се научи преди брака, за да са доволни и двамата!
 • Спас
  Отговор
  3 15:39  14.07.17
  Мойта не само, че не беше девствена на сватбата, ами имахме и дете на 2 години.
 • мулти култи
  Отговор
  4 17:00  14.07.17
  Тоя си е търсил повод да се отърве от уредения брак, но е прекалил! Остарели виждания съчетани с нетолерантна религия това е един от резултатите, а други подобни Меркел и сие се грижат да ни ги демонстрират нагледно в Европа канейки за целта всякакви "лектори" и "демонстратори" !

 • GHOST 1
  Отговор
  5 17:47  14.07.17
  ЦЕННОСТИ, С КОИТО ФРАУ МЕРКЕЛ НАПЪЛНИ МУЛТИКУЛТУРНАТА ЕВРОПА
 • Жана
  Отговор
  6 20:41  14.07.17
  Детствена съм,кълна се в дъщеря мииииии.
 • дух
  Отговор
  7 21:28  14.07.17
  Ааа, те са девствени само отпред, но какви мурафети могат с дупето, устата и ц.ците и колко опит имат там е друга тема. С таджикистанки не съм пробвал, но имам богат опит с други правоверни девстеници от нашия регион.
 • шшш
  Отговор
  8 09:13  16.07.17
  този "мъж" досега със сигурност пробвал домашен любимец..например коза , и сега трябва да разваля рахатлъка заради една жена..

Напиши коментар:


Публикувай