14 Юли, 2017 18:19 2 703 3

Терорист окървави популярен египетски курорт (СНИМКИ)

  • египет-
  • хургада-
  • терор-
  • атака-
  • курорт

Две германки са убити при нападението в Хургада

Терорист окървави популярен египетски курорт (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Две германски туристки загинаха и още четирима чужденци бяха ранени с нож в египетския курорт Хургада на Червено море, съобщиха oт министерството на вътрешните работи на Египет и източници по сигурността, цитирани от Reuters.

Мотивът за атаката, извършена в частен курортен комплекс, още се разследва. Нападателят е доплувал дотам от обществен плаж в Хургада, намираща се на около 400 км южно от столицата Кайро. Той е арестуван.

Източници по сигурността и медицински източници съобщават първоначално за две убити украинки. Консулският отдел на Външно министерство в Киев отказа коментар, защото очаква да получи официална информация от Кайро. По-късно се оказа, че жертвите са от Федералната република.

Терорист окървави популярен египетски курорт (СНИМКИ)

Източник от египетската полиция каза, че нападателят е намушкал с нож трима души от Сърбия, двама от Украйна и един от Полша, предаде АР. Жертвите са били прободени в лицето, врата и краката.

Според агенция "Интерфакс" сред ранените има рускиня. Тя е с няколко прободни рани, но няма опасност за живота й, съобщил представител на консулството на Русия в Хургада.

Терорист окървави популярен египетски курорт (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насах

    10 0 Отговор
    Само смърт за терористите

    Коментиран от #2

  • 2 коментар от БХК

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Насах":

    Терористите си имат ПРАВА и трябва да бъдат съдени и после осъждани! Не може веднага да ги убиваш, защото... щотоо... абе не трябва!
  • 3 КРЧ

    0 0 Отговор
    честита "Демокрация" , на "Демократичния" народ на Египет !