1 807 10

Македонската партия ГРОМ иска референдум за договора с България

Шестима депутати от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ вече изпратиха писмо до македонския премиер Зоран Заев

Венцислав Михайлов

Гражданската опция за Македония (ГРОМ) поиска договорът за добросъседство с България незабавно да бъде оповестен пред обществото, да започнат дебати по него в научните и политическите кръгове в Република Македония и да бъде поставен на референдум заедно с местните избори през октомври, съобщи БНТ.

Шестима депутати от опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ вече изпратиха писмо до македонския премиер Зоран Заев и министъра на външните работи Никола Димитров с искане да бъде разкрито съдържанието на готвения договор за добросъседство с България и за него да бъде проведен дебат в парламента.

Преди дни ГРОМ призова за договора за добросъседство с България да се произнесе и Съюзът на борците от Народноосвободителната борба 1941-1945 г.

Република Македония


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • на тъмно
  Отговор
  1 20:56  15.07.17
  Гърците не признават държава с име Македония, сърбите миналата седмица се извиниха на гърците, че някога изобщо са ги признали, а нашия случай какъв е не знам !? Едно време Жельо пръв ги призна, сега Бойко някакви договори искал !? Ми и аз не знам, а вие знаете ли, какво има в този договор??? Не коментирам изобщо отношението на т.н. македонци към България и българите, откраднатата и измислена история и т.н. това всички го знаем, но какво ще ни нахака Бойко този път ????
 • zevzek
  Отговор
  2 21:07  15.07.17
  Публикувано във факти.бг: Преди дни ГРОМ призова за договора за добросъседство с България да се произнесе и Съюзът на борците от Народноосвободителната борба 1941-1945 г. ИНТЕРЕСНО: Тези борци от АДА или от РАЯ ще гласуват-ако през 1944 г. са на около 20 г. ,СЕГА би трябвало да са на около 100 г.
 • Патето Яки
  Отговор
  3 21:28  15.07.17
  Само ние я караме без рифирендуми по мерака на някой дупетати и управленци.
 • ГРОМ
  Отговор
  4 21:46  15.07.17
  Гражданската опция за Македония ГРОМ да си ги търси тези договори В СЕКРЕТНОТО ДЕЛОВОДСТВО НА МАКЕДОНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ както е в БУГАРИЯ ...НАродот Бугарски нищо не знае...а ето че и македонскиот народ ,,нищо не знае "Някой мръснишки се меси в делата на двете държави ...дали не са Краварите

  Коментиран от #9


 • стоян георгиев
  Отговор
  5 22:53  15.07.17
  съюза на борците е част от партията на сегашния премиер и мераклия за българо-македонска дружба зоран заев.та нека горе долу обясня ситуацията.борците в македония са старци и техните деца и внуци българомразци в наи-чиста форма,дето са получавали превилегии години нарEд заради афишраната си омраза към българия ,сега тези трябва да посъветват техния измъдяк зоран заев /кво хубаво име/,къв договор да сключи с фашиския окупатор.особено смешно е че ще се случи на втори август.за справка тогава е обявено българското въстание в македония и тракия против турците,но на същата дата 44 година в сръбския манастир прохор пчински е основана съвременната македонска държава от въпросните българомразци.та въпроса е кво ще се случи положително за българия и българите след този договор в отношенията ни с македонските убавци?отговора е прост .НИЩО!
 • Morgoth
  Отговор
  6 10:01  16.07.17
  Тия хора не престават да си вредят на народа. Ама какво им се чудя, те и нашите са същите!
 • Дедо Мундьо
  Отговор
  7 15:01  16.07.17
  Мюмюнковци, проскубани албанци, на нас договор за добросъседство не ни трябва, на тях им трябва. Те са тези, които трябва да ни се кланят и да ни целуват краката. Да си правят колкото искат референдуми, какво ни дреме.
 • misli posle govori
  Отговор
  8 09:57  17.07.17
  Да започнат дебати в Македония.... Добре, да започнат. Само, че трябва да си сверят часовниците, по тези въпроси и извън собствената си черупка от познания. В Македония е така: "Ние немаме доказ, ама твърдим."-лъжа истина, няма значение. Поне да питат и четат източници от западни източници, арабски по въпросите на история, че и руски дори.Възможно ли е да бъдат толкова невежи дори да имат измислена история??
 • 9 19:43  17.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Български офицер
  Отговор
  10 14:30  23.11.17
  Не бойте се Македенски предавници на БУГАРШТИНАТА од лъже ВМРО - ДПМНЕ ......... ! Кога БУГАРСКА АРМИJА / " Бугарскиот Фашистички Окупатор " / се врати одново и засекогаш во Бугарската Земьа - Вардар Македониjа , како е било у 1941 година сичко ке биде О.К. ! Сите Македонски СРБОМАНИ ке висат на бесилките покрай ВАРДАРОТ ......!!!

Напиши коментар:


Публикувай