Last news in Fakti

17 Юли, 2017 14:41 2 129 1

Мащабна операция в Германия! Въоръжен нахлу в училище

  • еслинген-
  • германия-
  • полиция-
  • операция-
  • училище-
  • мъж-
  • въоръжен

Въоръжен мъж вдигна на крак германската полиция

Мащабна операция в Германия! Въоръжен нахлу в училище - 1
Снимки: БТА/ AP

Немските сили за сигурност предприеха мащабна операция в град Еслинген, провинция Баден-Вюртемберг, заради забелязан въоръжен мъж, съобщи „Билд“.

Спецсилите бяха мобилизирани след подаден сигнал, че въоръжен мъж е забелязан в местно училище. Полицията арестува заподозрян, но малко по-късно го освободи. Въоръженият още е на свобода.

Той е избягал от учебното заведение с мотоциклет. В издирването му се включи и полицейски хеликоптер. Няма информация за пострадали хора. На учениците им е било казано да останат по класните стаи, докато бъде извършена проверка в училището. След като стана ясно, че няма опасност, младежите бяха освободени.

Полицията разкри, че първоначално е бил заловен грешен човек. Силите за сигурност издирват мъжа, който е забелязан с огнестрелно оръжие. Полицията призова местните да бъдат особено бдителни.

След като спецчастите нахлуха в училището, учебни заведения и детски градини в близо до епицентъра на случващото се също се барикадираха. Засилено е полицейското присъствие в града.

Полицията разпространи и описание на издирвания мъж. Той е на видима възраст от 17-19 години, висок е около 180 сантиметра, с тъмен цвят на кожата, облечен е със синя тениска.

Мащабна операция в Германия! Въоръжен нахлу в училище


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анонимен

    1 0 Отговор
    Вдигнали ги били на крак...епа те досега седнали ли бяха?
Новини по държави: