18 Юли, 2017 07:09 5 931 32

Лавров: САЩ извършват пладнешки обир

  • сергей лавров-
  • имоти-
  • сащ

Недоволство от конфискация на руски дипломатически имоти

Лавров: САЩ извършват пладнешки обир - 1
Снимка: БТА/AP

Опитите на САЩ да конфискуват руски дипломатически имоти са "пладнешки обир". Това заяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от РИА Новости.

Конфискацията на имотите беше разпоредена от администрацията на бившя президент на САЩ Барак Обама. Това стана, след като избухна скандалът за руска намеса в американските избори. Смята се, че те са били използвани за шпионаж.

По-рано днес високопоставен служител на Белия дом коментира, че Вашингтон планира да върне имотите обратно на Русия, само ако Москва направи нещо за САЩ в замяна.

От Кремъл изразиха надежда, че от Вашингтон ще проявят политическа мъдрост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бате Владо

    65 36 Отговор
    Накрая такъв бой ша ядат тия мръсни кравари че просто им е бедна фантазията, не просто ще връщат имотите ами цели щати ще подаряват.

    Коментиран от #4, #28

  • 2 баш демократ

    25 11 Отговор
    Няма да те ограбя, ако ми направиш една свирка. От бъзово дърво.
  • 3 Гост 2

    56 31 Отговор
    Тази сбирщина от крадци и бандити,наречена сащ от своето създаване признава само едно право-правото на силата.патлаци,пушки,бомби,ракети.и как да спретнат поредна финансова световна криза,или световна война.света няма да види спокойствие докато тези не бъдат изтрити от лицето на земята.
  • 4 жщг

    21 14 Отговор

    До коментар #1 от "бате Владо":

    Както руснаците подариха Аляска?

    Коментиран от #5

  • 5 Morgoth

    26 6 Отговор

    До коментар #4 от "жщг":

    Руснаците продадоха Аляска. Което изглежда като огромна глупост с оглед откритото след това злато. Но ако те самите го бяха открили най-вероятно нямаше да вземат и парите от продажбата - щяха директно да им я отнемат, защото точно в този момент Русия едвам може да защитава континенталните си граници, да не говорим извън тях.

    Коментиран от #11

  • 6 Славчев

    24 29 Отговор
    Поредната рашистка пропаганда.
  • 7 IDIL

    29 16 Отговор
    Империята на злото ФАЩ които трябва да бъдат съдени за престъпления против човечеството избивайки стотици хиляди мирни граждани на Япония със атомни бомби и терористичната банда НАТО искат да завладеят целия свят, чрез създаване на хаос и войни и разсипаха сума ти държави трябва да бъдат заличени от земята само тогава ще има мир.

    Коментиран от #8

  • 8 жщг

    19 26 Отговор

    До коментар #7 от "IDIL":

    Я виж ти как си се загрижил за братския японски народ ? А избитите БЪЛГАРИ след преврата на 09.09 44 г не са ти на мисъл ?

    Коментиран от #10, #12

  • 9 Овен

    26 11 Отговор
    Гнездото на злото и ада ФАЩ това са най-големите престъпници на света от избиването на индианците и използването на атомни бомби убиват стотици хиляди мирни граждани между тях много деца в Японските градове Хирошима и Нагазаки и продалжават да разсипват много държави заедно с престъпниците от бандитската организация НАТО ,тия трябва да се натикат обратно в ада където им е мястото.

    Коментиран от #30

  • 10 Грую

    24 6 Отговор

    До коментар #8 от "жщг":

    Ами те смятаха, че и Саддам има тайна ядрена програма и химическо оръжия и изтрепаха що народ. Не намериха нищо, но предизвикаха арабската пролет и бежанските потоци. Доколкото за жертвите пък в България - странна страна сме, ред и спокойствие е имало за няколко десетилетия в тази държава само след голямо трепане. Това ми напомня един филм за мафията, когато един мафиот казваше по време на война между клановте "Няма нищо необичайно. През десетина години се случва. така се прочистваме". Явно за мафиотските структури, каквато явно е и нашата държава това е задължително явление, но за държавата периодът е по-дълъг. Ето и сега живият пример от колко време го ударихме на демокрация, няма прочистване и сме на последно място по всичко в Европа.

    Коментиран от #17

  • 11 Asan

    22 10 Отговор

    До коментар #5 от "Morgoth":

    Тези лицемери и лъжци от ФАЩ разбират само от бой. Толкова са изродени, че не приличат на хора повечето
  • 12 IDIL

    23 8 Отговор

    До коментар #8 от "жщг":

    А какво ще кажеш за американските бомбардировки над София и пускането на играчки бомби от които загиват деца

    Коментиран от #14, #18

  • 13 Киро

    11 12 Отговор
    Квичи, квичи, бояришническа твар!

    ХАХААААА
  • 14 Киро

    12 20 Отговор

    До коментар #12 от "IDIL":

    Поредният лъжец!

    Играчки - бомби са пускани над Виетнам или Корея, не над София.

    А какво ще кажеш за бомбардировките на руския флот над Варна?
    Или 2-те опожарявания на Свищов?
    А за нападението на България в Добруджа?
    Или за мизериите, които вършат блядките по повод Съединението?
    Или на окупацията на България през 1944-та?
    Или за избиването на цвета на нацията - 50 000 души след окупацията на властта?
    А хилядите, загинали по лагери полит-затворници?

    Ти изобщо правиш ли сравнение между огромните злини, причинени ни от алкохолизираната сволоч??!
  • 15 юрист

    8 19 Отговор
    Глупости- РУСНАЦИТЕ в България са тези, които много явно, без да се крият, доказаха, че са слуги на путлер и че са негови послушни маймуни и болонки! Някой би ли ми обяснил какво разбират 20 годишни руски келеши от военно въоръжение и защо САМО руснаци- руски граждани бяха посетителите, които снимаха С ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОАПАРАТИ военните кораби на НАТО, акустирали в порт Варна, а? Защо не видях нито един българин с професионален фотоапарат да заснема отвътре натовските кораби? Как ще ме убедите, че 65-70 годишна руска бабушкера , видимо със средно образование, разбира нещо от военна наука и за това се натиска като луда и чака 2 часа на опашката, за да разгледа БРИТАНСКИЯ ВОЕНЕН НАТОВСКИ кораб? Ами 20 годишните руски хлапаци чий го търсят да разглеждат натовските военни кораби? Че и събрали по 2-3 руски девушки за себе си за парлама, а иначе снимат ли, снимат не с телефон, а с професионален фотоапарат натовските кораби...От всички чакащи да разгледат натовските кораби на порт Варна, половината бяха само руснаци! Абе нали уж натовските кораби били вражески за русия- какъв е този интерес у руснаците, а?

    Коментиран от #32

  • 16 юрист

    6 14 Отговор
    Ако пък искате статистика колко руски граждани са посетили МТВ Варна бийч, мога да я взема директно от община Варна...Щото иначе големи глупости пишете и говорите руските тролове, но ОФЛАЙН РЕАЛНОСТТА ВЪВ ВАРНА Е ДРУГА! Какво търсят путлеровите граждани на събитие, организирано от “вражеската американска тв, чиито собственици са “гадните американци“„, а? ;) Що не си ходят само на конжцерти на любе, ами се намърдват точно на първото мтв събитие в България? Що не поканят мтв в Крим и там да се кефят на събитието , а?:D:D
  • 17 жщг

    7 13 Отговор

    До коментар #10 от "Грую":

    ТИ ПЪК ЗА БРАТСКИЯ ИРАКСКИ НАРОД СИ СЕ ЗАГРИЖИЛ? А ЗА ИЗБИТИТЕ ОТ РУСНАЦИТЕ БЪЛГАРИ В ЛОВЕЧ , БЕЛЕНЕ ... ОТ "НАРОДНИЯ СЪД " НЕ ТИ Е МЪКА ?

    Коментиран от #21

  • 18 жщг

    4 8 Отговор

    До коментар #12 от "IDIL":

    Когато са пускали бомбите с кого са били съюзници и чии интереси са защитавали ?

    МАЙ ПАК РУСКИТЕ ? А? ИМАШ ЛИ ЦЕНТРАЛНА НЕРВНА СИСТЕМА ИЛИ РАЗСЪЖДАВАШ С ГРЪБНАЧНИЯ МОЗЪК?
  • 19 Диди

    7 14 Отговор
    Американците са прави в конфискуването на имуществото на руските дипломати.Ааа,в Америка има още много неща за конфискуване.Да не забравим крадените пари на Путин и неговата потеря.Е,тогава Лавров дали ще се смее или беснее?А вие русофили как мислите,колко американеца имат имущество в Русия?Сигурно почти 0.Така ,че кой на кого трябва да се смее?
  • 20 ICXSREXREGNANTIVM

    16 3 Отговор
    Колеги не се заблуждавайте ! Краварите не са самостоятелна държава а параван на ционистите ! Не кравари а иудеи дърпат конците там а краварите там са слуги на чужда воля.

    Коментиран от #29

  • 21 Негодници сте вие негодници

    13 4 Отговор

    До коментар #17 от "жщг":

    Колко точно са избитите от руснаците българи в лагерите, защото доказателствата не сочат руска намеса, напротив, българските блюдолизци избиват хората. Да, има доста еврейски имена сред палачите, но те са били все интернационалисти и комунисти, т.е. подчинени на Москва така или иначе. Основната маса убийци е все от българска паплач и български роми. Дали избиваните са били убивани по заповед от Москва или палачите на място са решавали - това е спорен въпрос. Склонен съм да мисля, че голяма част от управляващия дотогава елит е бил ликвидиран по заповед на Москва, а останалите, които съставляват мнозинството от убитите - по лично желание и преценка на някой от "комунистите", които им имали "зъб". Абе, имаш да взимаш хиляда тогавашни лева от някой негодник-овчар във вашата околия, ти си писар в местната селска община, онзи след 9-ти септември станал "отруден и честен човек, комунист" и идва да те ликвидира, за да не ти връща парите... Москва ли го е наредила?

    Коментиран от #26, #27

  • 22 jullliann72

    12 5 Отговор
    Kире,за руснаците донякъде си прав.Дотук добре,но те са все пак освободители на България от османското присъствие,ще го отречеш ли.Цялата инфраструктура след 1944г ,заводи,жп линии и т.н.са построени с техни пари.Даваха ни камоини,изтребители,нефт и руда на символични цени.А САЩ какво ни дадоха???Кажи ми.А за бомбите играчки ще ти подаря книжката Американският тероризъм над БГ.

    Коментиран от #24

  • 23 jullliann72

    12 5 Отговор
    От гледна точка на международното право конфискацията на тези имоти е недопустима.Те са руска територия също като корабите под руски флаг.Тоя НЕГЪР май наистина е МАЛОУМЕН.Това е агресия срещу руска теритирия,нищо друго.Кво остава на руснаците?Да конфискуват американското посолство и други дипломатически обекти в Москва.
  • 24 Киро

    5 10 Отговор

    До коментар #22 от "jullliann72":

    Абе, момче, вземи се малко в ръце!

    С техни пари построени?
    Май изобщо нищо не знаеш.

    Парите са си наши, построени с труда на българите.
    НИЩО не са ни дали ей така, всичко е купено.

    Случайно да знаеш, че са конфискували златния ни резерв, заради дълг? Знаеш ли?
    Или само си говориш глупости за техни пари?!

    А за това, че България е изнасяла почти цялата земеделска продукция на символични цени, нещо?!

    И само да ти напомня, че на страната на Германия през ВСВ България влиза под натиска на СССР, които по това време са съюзници и в следствие на това сме бомбардирани от САЩ.

    Или да ти напомня, американците преустановяват в един момент бомбардировките, но руснаците държат бомбардировките да продължат над София, за това знаеш ли??

    Или че целия ни държавен архив е откраднат от ватниците след войната и още невърнат! Защо ли, има какво да се прочете за руското "приятелство" там!

    Пропагандата ви вече не върви, хората прогледаха!
  • 25 Киро

    5 9 Отговор
    И относно предната глупост, която се дрънка, как сме били построили едни неща, само за сравнение - Гърция излиза от войната много по-бедна от нас, а на финала, през 1989-та година каква е разликата само!

    А ние седиме с едни фалирали неконкурентни заводи, дърти руски технологии, панелизирани градове, москвичи по улиците и почти цял народ с промити мозъци и се чудехме "кво станА".
  • 26 жщг

    5 6 Отговор

    До коментар #21 от "Негодници сте вие негодници":

    Руснаците са имали думата във всички лагери ! Те са разпитвали те са колели те са бесили ! Трайчо Костов е разследван само от руснаци и в София са дислоцирани три руски пехотни батальона до обесването му !!! ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА!!!
  • 27 жщг

    5 6 Отговор

    До коментар #21 от "Негодници сте вие негодници":

    ХА ХА ХА ....Как хубаво пишеш ? Все едно че комунистите са паднали от небето като градушката!

    АКО НЕ БЯХА РУСНАЦИТЕ КОМУНЯГИТЕ НЯМАШЕ ДА ПРИПАРЯТ ДО ВЛАСТТА А КАМО ЛИ ДА Я ДЪРЖАТ 45 ГОДИНКИ? И НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ДОСТА ПО-НАПРЕД ОТ ГЪРЦИТЕ НАПРИМЕР КАКТО СМЕ БИЛИ ПРЕДИ 44 ГОДИНА!!!
  • 28 antimediator

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "бате Владо":

    Кравари са майка ти и баща ти , цъврул недодялан !
    В друго време ще бъдеш отстрелян като национален предател !

    Коментиран от #31

  • 29 antimediator

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "ICXSREXREGNANTIVM":

    Публикувано във факти.бг: Кравари са майка ти и баща ти , цъврул недодялан !
    В друго време ще бъдеш отстрелян като национален предател !
  • 30 antimediator

    3 4 Отговор

    До коментар #9 от "Овен":

    Недей да се повтаряш !
    От далече си личи че се криеш зад няколко никнейма.Разбахме за Япония и бомбите, повтаряш го като грамофонна плоча.Толкова ви е интелекта на руските псета ,че освен да лаете нищо смислено не може да напишете.
    Ясно е ,че руската карта е губеща и това ви изнервя !
  • 31 руснака

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "antimediator":

    ти си кравар от седмо поколение щото още мирищеш на л..на няма дати пиша какво още знам за тебе щото ще го изтрият и без това
  • 32 ибрахим

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    български адвокате ти изобщо четеш ли това което пишеш.можеш ли да преброиш колко пъти написа натовски кораби и професионални фотоапарати в това словоблудство.
    а това за военното въоръжение направо ме уби.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания