18 Юли, 2017 13:00 4 239 4

Водно бедствие в Истанбул (ВИДЕО)

  • истанбул-
  • наводнение-
  • дъжд

Проливни дъждове заляха града

Водно бедствие в Истанбул (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Проливни дъждове причиниха наводнения в Истанбул, съобщи „Дейли Сабах“.

Според експерти това са най-тежките порои в турския град от 2009 г. насам. Голям брой хора са затруднени да стигнат до работните си места.

По улиците на града са се образували цели реки. За един час в Истанбул са се изсипали 50 литра валежи на един кв. м, като лимитът е 30 литра.

На няколко места са се образували огромни задръствания. Няколко квартала са залети. Може да се види как коли се носят по водата.

Проливните дъждове в града продължават вече втори ден. Няма съобщения за пострадали, като до този момент електрозахранването не е спирало.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    8 8 Отговор
    Дано да няма жертви
  • 2 ГЮЛЕН

    15 5 Отговор
    ГЮЛЕН Е ВИНОВЕН, ОЩЕ 100 Г. ДА ГИ ВАЛИ ТАКА ДАНО
  • 3 gost

    11 0 Отговор
    Подкрепям, Гюлене. Гюлен е виновен, но нека добавим, че е подкрепян от западните зли сили, които бяха виновни и за скорошните земетресения около Анкара
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: