1 609 3

Мотриса завлече жена в метрото (ВИДЕО)

Тежък инцидент с 43-годишна жена

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Тежък инцидент се случи в станция на метрото в италианската столица Рим. Жена беше завлечена от мотриса, след като чантата й се закачи на вратата.

43-годишната Наталия Гаркович от Беларус беше настанена в интензивното отделение на местна болница. Инцидентът бе заснет от камерите в метрото, по случая се води разследване.

„Кориере дела Сера“ съобщи, че водачът на мотрисата Джанлука Тонели се е хранил, когато отново е подкарал композицията. Той обаче заяви, че е спазил всички процедури.

Събитията се случват в натоварен час. Във влака се качват десетки пътници, секунди преди да затвори вратите жена с червена чанта също влиза вътре. В последния момент обаче решава да излезе от влака.

Вратите се затварят, а заради закачената чанта жената е влачена от мотрисата. Сензорната система не е отчела чантата, в противен случай водачът на влака е щял да получи сигнал за нередност.

Властите разкриха, че се извършва проверка в подземната железница, за да бъдат подобрени мерките за сигурност и крайна сметка такива инциденти да бъдат избегнати.

Италианските медии съобщиха, че първоначално жената е била в тежко състояние, но то постепенно се е подобрило. Има много счупени кости.

*Предупреждение: Видеото съдържа смущаващи кадри

Италия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ники
  Отговор
  1 15:30  18.07.17
  Еми с това неадекватно поведение какво да стане !!!
 • Патето Яки
  Отговор
  2 16:11  18.07.17
  Ватмана трябва да се увери че са затворени всички врати и тогава да потегля, вероятно си има лампички за всички врати на таблото. Жалко за жената по една немарливост на ватмана.
 • незнайко
  Отговор
  3 22:07  19.07.17
  А защо жената не се качи а се върна ? Ако е закачена само чантата защо не я пусна ? Въпроси много по този тъп случай !!!

Напиши коментар:


Публикувай