19 893 29

16-годишна красавица се самоуби заради тормоз в училище

Погубен живот заради постоянен вербален тормоз

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук
Денис Джамбазов

16-годишно момиче се самоуби заради подигравки и тормоз в училище, съобщи „Гардиън“. Инцидентът е станал в град Редрът, намиращ се в английското графство Корнуол.

Младото момиче е от полски произход. Заедно със своето семейство те се местят на британска земя преди девет години. Полякинята обаче постоянно чувала от своите съученици, че „мястото й не е тук“.

Дагмара Пшибиш се обеси в тоалетните на своето училище през миналата година. Резултатите на разследването показват, че причина за решението й да сложи край на своя живот е постоянният тормоз от нейните връстници.

Следствието разкри повече от година след трагичния инцидент, че психологическият тормоз стои в основата на всичко.

Полякинята е описвана като красиво и щастливо момиче, което е имало светло бъдеще. Искала да е да се занимава с фотография след завършване на средното си образование.

Заради полския си произход обаче постоянно е била нападана вербално от свои съученици. „Глупава полякиня“ и „мястото ти не е тук“ са били реплики, които постоянно се изричали по адрес на момичето. Според майка й и не толкова расистките обиди са довели до смъртта на дъщеря й, а постоянният тормоз.

Ден преди да се самоубие полякинята попитала своя приятел какво ще прави, ако тя сложи край на живота си. Той не приел насериозно индикацията, че има нещо притеснително в поведението на момичето.

Бащата на самоубилото се момиче разкри, че дъщеря му признала плачейки, че имала проблеми в училище. Той обещал, че ще поговорят след училище, но допуснал фатална грешка.

Дагмара Пшибиш е учила в академия с основен профил плуване. Аутопсията показа, че в тялото на загиналото момиче не са намерени наркотични вещества или алкохол.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ужас
  Отговор
  1 11:35  19.07.17
  Ужас, жалко за красивото момиче. Грозните и изродени англичанчета не са понесли че е по-хубава от тях и са й отвърнали с омраза. Ето за това се дразня на привидната толерантност и загриженост, повечето западни нации са изгнили отвътре ...
 • Жидомасов Гроб
  Отговор
  2 11:41  19.07.17
  На Албиона си мразен и подиграван ако си хетеросексуален, красив или от Източна Европа!
 • тъжно
  Отговор
  3 11:42  19.07.17
  Това са толерантните англичани, европейци ! Задавате ли си въпроса, защо предпочитат всякакви арабели, пакита, африканчета и пр. ...елементарно, защото се чувстват над тях бели и колонисти ! Когато обаче до тях застане някой бял, по-хубав и по-умен прословутата им толерантност веднага изчезва и отстъова място на злоба и завист. Това, което се е случило е отношението им към всички от източния блок. Просто децата все още не са се научили да действат лицемерно и подмолно и да се прикриват и са си го изкарали на момичето. Жалко, че не е имало, кой да му го обясни на хубавото дете и гнусарите са го унищожили !

  Коментиран от #4

 • гост
  Отговор
  4 11:49  19.07.17

  До коментар #3 от "тъжно":

  В Англия най-разпространеното име е Мохамед под различните му форми на изписване. Това бяло, русо и красиво момиче явно не им е по вкуса. Англичанките са на дъното по красота, ако не са примесени с накакъв друг ген. Това е злоба, това е ненавист, това е завист. Който я е тормозил да си понесе наказанието поне публично, ако няма основание за правно такова.

 • има възмездие
  Отговор
  5 11:54  19.07.17
  "Победата" на ш..ните англета над русата красота е пирова скоро напълно, ще ги превземат и управляват джагалите !
 • Хайко
  Отговор
  6 12:03  19.07.17
  нАгличанска работа! Грозни, розобузести изчадия, мързеливи до безобразие - това представляват малките нАгличанчета.
 • Kcaniba
  Отговор
  7 12:05  19.07.17
  Това че пияните им и друсаните дъщери се ддигарят с маймуняците им е толерантно и политкоректно, но едно хубаво и свястно от източна еврлпа бива убивано по този двуличен и жесток начин..
 • СТАРИЯ ГЛАРУС
  Отговор
  8 12:07  19.07.17
  НАИСТИНА....МНОГО ЖАЛКО ЗА ТОВА КРАСИВО ДЕТЕ...... А ТИЯ АНГЛЕТА СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ....НАЛИ ГИ ГЛЕДАМ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ С ПИЯНСКИТЕ СИ ОРГИИ.... ОРЕВАХА СВЕТА,ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ..БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ ОКУПИРАТ ОСТРОВА...МАЛЕ..МАЛЕ...КАКАКВО ЩЕ ПРАВИМ..... А НА Ч.РНИЛКИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА ГЪКНАТ ,ЧЕ И С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ ГИ ПРИЕМАТ........НО ТЯХНАТА ТОЛЕРАНТОСТ ИМ ИЗИГРА ЛОША ШЕГА .....АТЕНТАТИТЕ В АНГЛИЙСКИТЕ ГРАДОВЕ ГО ДОКАЗВАТ....

  Коментиран от #9

 • гост
  Отговор
  9 12:31  19.07.17

  До коментар #8 от "СТАРИЯ ГЛАРУС":

  Ударите сега започват и ще се засилват. Там има гета, в които полицията не смее да влиза. Черни гета, където основен поминък са наркотици, оръжия и проституция. Какво да стане от човек израстнал в подобни условия? Със сигурност не и интегриран англичанин. Не искам да им ходя в страната. Всяка страна пълна с бежанци сега става антипатична. Браво на страни като Полша и Австрия, които имат мнение.

  Коментиран от #10

 • СТАРИЯ ГЛАРУС ДО ГОСТ
  Отговор
  10 13:58  19.07.17

  До коментар #9 от "гост":

  АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.....И ВЪВ ФРАНЦИЯ Е СЪЩОТО....И ТАМ ИМА ГЕТА С Ч.РНИЛКИ КЪДЕТО ПОЛИЦИЯ НЕ СМЕЕ ДА ПРИПАРИ..... МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО И НАПРАВО ЗВУЧИ НЕЛОГИЧНО.....КОГАТО Ч.РНИЛКИТЕ ЗАЩИТАВАТ ТЯХНАТА НАЦИЯ СА СМЕЛИ МЪЖЕ....А КОГАТО БЕЛИТЕ ЗАЩИТАВАТ ТЯХНАТА НАЦИЯ СА РАСИСТИ.....
 • Докогатакабе
  Отговор
  11 14:35  19.07.17
  Къде е сега "полския водопроводчик"? Да им го върне тъпкано.
 • 12 14:59  19.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Грую
  Отговор
  13 15:08  19.07.17
  Абе не е безполезна информацията ами показва как в някои държави хората не са се осъзнали добре. Защо на Балканите някой не се самоубие заради такъв тормоз. Ами че тук от детска възраст всички видове попържни и вербални начини за мачкане на фасона се учат и използват често и човек гради имунитет още от детска възраст. Я излез на пътя и напопържай някой да видиш, че той ще ти отговори подобаващо. Как тогава обясни ми ще можеш да го тормозиш този човек вербално?
 • Преживяла
  Отговор
  14 15:25  19.07.17
  Жалко за момичето. Явно е било в училище в някой от кварталите с потомствени малоумници. В Англия има вече трето поколение семейства които живеят от помощи и са на много ниско културно ниво. Интересно как не е проумяло превъзходството си над тези примитиви. и
 • копеле
  Отговор
  15 15:51  19.07.17
  Винаги съм мразел англичаните, абсолютни идиоти, п...ли и наркомани че даже и грозни на 98%
 • Кобрата
  Отговор
  16 16:14  19.07.17
  Човек не трябва да съди останалите, а първо да погледне собствената си паница... Никой няма право да съди никого за това какъв е и от каква нация е, защото на никой не му е лесно и не се знае как може да разтълкува подобно нещо... Жалко за погубеният млад живот...
 • Барчо
  Отговор
  17 17:48  19.07.17
  От англичаните няма по-лоши расисти. Те дори своите мангали не допускат до местните заведения за бързо хранене и кръчми. Даже имат предупредителни табели. Поставят се когато катуна се настани в точно определеното му място. Щом стане обаче и намек за расизъм някъде извън Англия, вдигат врява до небето. Нищо. Сега резняците ще и разкатаят фамилията.
 • Барчо
  Отговор
  18 17:58  19.07.17
  Дали ще прочетем по някое време, че гаджето е отмъстило с автомат в ръка?
 • Caci
  Отговор
  19 17:59  19.07.17
  Jalko za momicheto krasavica pri tova kakvo iskat ot neia skapano anglisko pleme
 • Фалшиви новини
  Отговор
  20 19:45  19.07.17
  разни боклуци от арабия и изток за англичане ок, обаче от източна Европа - не може ,защото са по умни от тъпите английски крави , а черни и арабски талибани добре дошли , англичани ги правят на маймуни..
 • botocha
  Отговор
  21 20:36  19.07.17
  Най големият грях е глупостта а в Англия, която е основно от глупаци това е нормално, какво значи поколения да получават пари, т. е. София само и само да не се бъркаш в обществото това води до пълна Деградация. Вижте нашите хрантутницо политици и цигани.
 • Красо Зелето
  Отговор
  22 21:07  19.07.17
  Нека не се заблуждаваме, че и при нас не е същото. От край време си има омраза и агресия в училище. Сега, че не се говори по медиите, не означава, че няма. Но за съжаление, при нас има всичко, но решение за нищо няма. Според мен, единствения начин да се избегне агресията в училище е когато родителите на децата са малко по-възпитани. Но това няма как да стане, защото се вижда колко възпитани са. Жалко за това красиво дете. Дано да е на по-добро място. И да се молим, да няма прераждане, че това в България не се търпи.
 • аьа
  Отговор
  23 21:41  19.07.17
  стига бе, чак пък да се самоубиеш....айде някои хора са по-чувствителни от други ама чак пък толкова
 • Алфа Ромео
  Отговор
  24 22:09  19.07.17
  Жалко за това прелестно младо момиче, дано душата и да е на по-добро място....
 • 25 22:49  19.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор

 • ot Avstria
  Отговор
  26 23:21  19.07.17
  I v Austria sa sashtite neorientirani "Toleratchovtsi". Sega e moderno da se pravish na takuv makar i da ti reznat glavata skoro. Mazhete im shte pishtat kato momicheta, a darzhavata shte unizhava inteligentnite i obrazovani chuzhdentsi, kato im slaga shefove na 2-3 x po-goliama zaplata ot Austriiski proizxod na 16 godini. Te ne mogat i obuvkite da si zavurzhat sami. Za sazhalenie momicheto ne e razbralo che da si poliakinia e oznachavalo neshto mnogo poveche ot Anglichanin. Triabvalo e da se gordee.......
 • Engels
  Отговор
  27 23:47  19.07.17
  Англичаните са виновни за всички бедствия.
 • Ивайло Петров
  Отговор
  28 16:22  21.07.17
  ...коментар 4 е най-точен...,англичаните,нките са най-грозните създания на земята и мн ги яд за това....
 • Аделина
  Отговор
  29 19:41  28.11.17
  И мен ме тормозят но няма да се самоубия никога само заради това

Напиши коментар:


Публикувай