Last news in Fakti

20 Юли, 2017 09:43 2 733 2

Звяра от Сицилия остава в затвора (ВИДЕО)

  • салваторе рийна-
  • тото рийна-
  • коза ностра-
  • мафия-
  • палермо

Тото Рийна остава зад решетките въпреки здравословните си проблеми

Салваторе Тото Рийна, бившият лидер на сицилианската мафия Коза ностра, няма да излезе от затвора, реши италиански съд, като отхвърли искането му да продължи да излежава присъдата си под домашен арест поради здравословни проблеми, предаде DPА.

В момента Рийна е в затворническото крило на болницата в Парма. Съдът в Болоня реши, че той "не може да получи по-добра помощ и грижи" другаде.

Бруталността на Рийна му спечели прякора Звяра. Той е организатор на няколко известни убийства през 80-те и 90-те години, включително на борещите се с мафията магистрати Джовани Фалконе и Паоло Борселино.

Мафиотският бос беше арестуван в Палермо през 1993 г., след като в продължение на 24 години успяваше да се измъква от властите. Той излежава в изолация няколко доживотни присъди и се смята, че страда от сериозни бъбречни, мозъчни и сърдечни проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото Кутуньо

    4 0 Отговор
    На електрическия стол!
  • 2 Говньо

    0 5 Отговор
    Ангел в човешко лице! Дано и ние да имаме повече хора като него, но да не бъдат мъченици на кривосъдието!
Новини по държави: