793 3

Коми искал да изнудва Тръмп с проститутки?

Президентът на САЩ коментира скандала с бившия директор на ФБР

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини бившия директор на ФБР Джеймс Коми, че се е опитвал да го изнудва с компромати. Това Тръмп заяви пред „Ню Йорк Таймс“.

Според президента, по този начин Коми е искал да го притисне, за да го остави на поста му. Президентът признава, че е бил осведомен за съмненията за руска намеса в американските избори две седмици преди встъпването си в длъжност.

Тогава и Коми лично е разговарял с Тръмп. Той му е разказал, че британски агент разполага с материали , съдържащи неприятни подробности за президента. Сред тях е имало и твърдения, че руснаците притежават клипове, в които е заснет Тръмп в компанията на проститутки.

Президентът вече определи данните като неверни.

„Смятам, че той ми каза това, за да мисля, че притежава такива данни. Мисля, че той се нуждаеше от нещо, с което да ме държи. Аз веднага му казах, че това са чисти измислици. Знаех, че нищо не е вярно. Не помня да съм говорил с него нещо съветника по отбраната Майкъл Флин“, заяви Тръмп.

Тръмп заяви, че не смята, че в момента специалния следовател Робърт Мюлер води разследване срещу него за връзки на кампанията му с Русия.

САЩ


Още по темата

 • Хора на Тръмп под кръстосан разпит

  Хора на Тръмп под кръстосан разпит

  Най-големият син на президента на САЩ Доналд Тръмп и бившият шеф на предизборния му щаб Пол Манафорт ще се явят да дадат показания на 26 юли пред ...
  20.07.2017
  459
  1
 • Тръмп: Всеки иска компромат за противника

  Тръмп: Всеки иска компромат за противника

  Президентът на САЩ Доналд Тръмп защити сина си, че е присъствал на среща с руската адвокатка Наталия Веселеницкая, съобщи Fox News. Доналд Тръмп ...
  17.07.2017
  691
  4
 • Тръмп се прицели и в социолозите

  Тръмп се прицели и в социолозите

  Президентът на САЩ Доналд Тръмп се усъмни в достоверността на проучване, което му отреди катастрофално нисък рейтинг, предаде ТАСС. Според ...
  17.07.2017
  529
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • псевдо морал
  Отговор
  1 12:08  20.07.17
  Всеки мъж с пари и/или власт по тази земя си е имал работа с проститутки под една или друга форма, но винаги за пари и облаги ! Нека някой ме обори, така че Тръмпа, какво го брига и кой, ще се впечатли от това !?
 • Виновен
  Отговор
  2 13:42  20.07.17
  Виновен е мръсникът, пари, власт пък и хетеросексуален на всичко отгоре.
 • Shmeker
  Отговор
  3 07:47  22.07.17
  Ами ако има компромати пак може да ги използва или продаде за милиони.

Напиши коментар:


Публикувай