23 Юли, 2017 23:28 1 213 3

И Меркел излиза във ваканция

  • ангела меркел-
  • ваканция-
  • лято-
  • германия

Канцлерът се готви да отиде на почивка въпреки наближаващите избори

И Меркел излиза във ваканция - 1
Снимки: БТА/АР

Германският канцлер Ангела Меркел се готви да си вземе отдих от политиката и да отиде на лятна почивка, въпреки че след около два месеца предстоят парламентарни избори, предаде DPA.

Очаква се Меркел да посети музикалния фестивал в германския град Байройт. Съобщава се също, че тя ще отиде на планина в Южна Германия със съпруга си Йоахим Зауер. Канцеларията й обаче не е потвърдила тези информации.

Следващата седмица няма да има правителствени заседания. Въпреки това не се очаква Меркел напълно да се откъсне от ежедневието. Тя се стреми да спечели четвърти мандат на изборите през септември и в момента се радва на значителна подкрепа в социологическите проучвания.

И Меркел излиза във ваканция

Правителствената пресслужба каза, че канцлера ще продължи да бъде в течение със събитията и ще провежда телефонни разговори по време на своята почивка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туроператор

    7 1 Отговор
    Пожелавам и перманентен отдих от властови и политичиски позиции.
  • 2 Вярващ Путинист

    1 5 Отговор
    Путин ще я изпрати в на почивка в Магадан.Путин е добър човек
    Путин е велик
  • 3 Боклук мръсен

    4 4 Отговор
    И да се не връща...
Новини по държави: