20 Юли, 2017 13:51 1 743 1

Само за мъже! Бразилски коафьор подстригва с... чук и брадва (ВИДЕО)

  • брадва-
  • чук-
  • фризьор-
  • коафьор

Стилистът извайва доста прилични мъжки прически, без да използва ножица

Бразилски коафьор е новата звезда в интернет, след като се появи видео, в което той майсторски подстригва клиентите си, като използва...брадва и чук, съобщава в. Daily mail.

С леки почуквания с чук върху сечивото стилистът от бразилския град Сеиландия извайва доста прилични мъжки прически, без да използва ножица.

Брадвата е остра като бръснач и това й позволява да намалява косата на клиента по посока на косъма. В повечето коментари на клипa в мрежата се изтъква фактът, че на подобни фризури могат да се подложат само най-смелите, защото има риск да загубиш ухо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 без да използва ножица

    5 0 Отговор
    В наше село козметичката с трион и шкурка ни епилира, щото и счупихме лозарските ножици
Новини по държави: