23 Юли, 2017 10:06 1 130 2

Белият дом се помири с Twitter

  • twitter-
  • белия дом-
  • антъни скарамучи-
  • доналд тръмп-
  • туитър

Новият директор на комуникациите изтрива свои предишни коментари в социалната мрежа

Белият дом се помири с Twitter - 1
Снимки: БТА/АР

Новият директор на комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи обяви, че изтрива свои стари коментари в Twitter, които може да предизвикат объркване с оглед на новата му длъжност, предаде AP.

"Пълна прозрачност. Изтривам стари туитове. Предишните възгледи се развиват и не бива да предизвикват объркване. Аз служа на програмата на президента на САЩ и само това има значение", заяви Скарамучи в Twitter.

Сред изтритите от Скарамучи туитове бяха коментари, в които той изразява подкрепа за съперничката на американския президент Доналд Тръмп на изборите миналата година Хилари Клинтън и се изказва против плана на Тръмп за изграждане на стена по границата между САЩ и Мексико.

При първата си поява пред репортерите в залата за брифинги в Белия дом Скарамучи се извини на Тръмп за това, че го е нарекъл "бездарен политик" през 2015 година.

Белият дом се помири с Twitter

Той определи това като една от своите "най-големи грешки" и каза пред камерите: "Г-н президент, ако слушате, лично се извинявам за 50-ти път, че съм казал това."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    0 3 Отговор
    Браво!
  • 2 Клинтън

    5 0 Отговор
    Боклук и интересчия.