24 Юли, 2017 14:10 2 038 7

Цигани биха полицаи в Лариса

  • гърция-
  • роми-
  • полиция

Задържани са 20 души

Цигани биха полицаи в Лариса - 1
Снимка: БТА/AP

Цигани от гръцкия град Лариса са нападнали полицаи, съобщава БНР.

Това е първият случай в Гърция, в който граждани нападат и бият служители на реда, при изпълнението на задълженията им. Всички посегнали на гръцките полицаи в Лариса са в ареста. Задържани са над 20 души. Двамата полицаи нападнати от роми са в болница.

С нулева толерантност и арест като втори дом заплашват полицаите от Лариса. Това ще се случи, ако циганите не променят поведението си. Ранените полицаи са действали по сигнал на граждани, подали оплакване от силния шум от циганите, които два дни празнували денонощно


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    13 0 Отговор
    Прехвърлете се у нас и кажете дали у нас полицаите арестуват всички замесени или само 1,2 индивида. На какво е равна нашата нулева толерантност и дали някой побойник е задържан за повече от 24ч? След като е задържан какво е станало със случая защото у нас активността се проследява до разследване и арест и нищо повече. Ако се завършваха делата според закона нямаше да има идивиди с 30 висящи дела. Няколко км надолу съседите знаят как да се оправят с циганите, нашите какво правят?
  • 2 Борисов

    9 1 Отговор
    ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХААААААААААА ЖАЛКО НО ВСЕ ПАК ХАХАХАХАААААААААА ДА НЕ СТЕ ПОСЕГНАЛИ НА МАЛЗИНСТВОТО ТОВА Е РАСИЗЪМ !!! ДАЙТЕ МЕДАЛИ НА ГEТОТО
  • 3 хълк

    16 1 Отговор
    М...лите разбират само от едно и гръцките полицаи го знаят. Точно така нулева толерантност и да ги спукат от бой сега ! Единствената толерантност, която, ще има е че тамошните медии толерантно и тактично, ще си замълчат за това което, ще последва за цингите ! НПО-та ли е ся ше видат м....л бой яде ли ?
  • 4 Истината

    15 1 Отговор
    В Гърция имало цигани,а в България станали на роми.Човек може да се побърка от българската глупост.Само в България вегетира този паразит,,циганикус,мангалиникус-булгарикус"и ако не се напръска със син камък,ще се разпространява и в други държави....
  • 5 Бай Иван

    11 0 Отговор
    Едно от малкото неща които ми харесва при гърците е,че полицаите действат твърдо и не са корумпирани.Както и съдебната им система.Нямат мафия.Нямат и Гръцки Хелзински комитет.
    Просто тези 20 мангала все още не осъзнават,че живота им вече е свършил след като са нападнали полицаи.Ще лежат повече от 20 години по затворите и постоянно ще са "гримирани"
  • 6 Коментиращ

    3 1 Отговор
    Бате, Бате от бой ми омекнаха зъбите...
    Малко ще ги тупат ''ромите'' , ама само да им падне прахоляка, не повече
    Май сте объркали хората, манго
  • 7 Лупи

    4 0 Отговор
    Аз не разбирам какво общо има думата толерантност в криминален инцидент! Има криминално деяние, право на полицията е да арестува всички замесени. Има недоволство, още незаконни действия следователно още арести и така до последния гражданин без значение от каква разновидност е. Ако така се процедира и у нас няма да има цигански проблем повярвайте, по простата причина, че 80% от мъжете им ще са по затворите!
Новини по държави: