Last news in Fakti

25 Юли, 2017 09:58 949 1

Къшнър: Всичките ми действия са законни

  • джаред къшнър-
  • сенат-
  • сащ

Зетят на Доналд Тръмп се оправда за срещите си с руски представители

Къшнър: Всичките ми действия са законни - 1
Снимка: БТА/AP

Зетят на президента на САЩ Доналд Тръмп Джаред Къшнър обяви, че не е бил част от каквито и да било намерения на Русия за намеса в американските избори, съобщи „Ройтерс“.

Той даде показания пред сената, след като се оказа, че е участвал на среща с руска адвокатка през миналата година. Там са присъствали още сина на президента Доналд Търмп младши и шефът на неговата кампания Пол Манафорт.

В момента Къшнър е сред основните съветници на Тръмп в Белия дом. Той е женен за дъщеря му Иванка Тръмп.

„Аз не съм човек, който търси светлината на прожекторите“, заяви Къшнър.

Относно срещата с Наталия Веселницкая, Джаред Къшнър признава, че тя е станала факт заради твърдението на руската адвокатка, че може да представи компромати за Хилари Клинтън. Къшнър казва, че срещата е била "загуба на време" и обяви, че не си спомня колко души са присъствали на срещата, нито дали са разменяни документи. Зетят на Тръмп казва и, че не е чел имейлът на Доналд Тръмп-младши, изпратен до предизборния щаб на баща му със заглавие: "Русия - Клинтън, лично и поверително".

Къшнър говори и за срещата си със Сергей Горков, който е глава на санкционираната от САЩ руска банка „Внешекономбанк“. Според него това е било „кампанийна среща“, която се е провела преди да станат ясни резултатите от изборите.

„Той беше разочарован от лошите отношения между нашите страни и изрази надежда това да се промени“, заяви Къщнър.

Той поясни, че е декларирал подаръците си от своя събеседник, което показва, че не е искал да крие нищо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    0 0 Отговор
    Хайде, хайде, тъстът ти си призна, че да търсиш компромати си е нормално, а той те прати там, нали!Жалка картинка!