Last news in Fakti

25 Юли, 2017 14:27 1 136 1

Споразумението с Турция работи

  • ес-
  • йоханес хан-
  • турция

Йоханес Хан подкрепя споразумението

Споразумението с Турция работи - 1
Снимка: БТA/АP

Споразумението между ЕС и Турция за спирането на потока от имигранти работи добре. Това заяви еврокомисарят по разширяването Йоханес Хан, цитиран от ORF.

Това стана, след като Германия обяви възможност да спре помощите на ЕС към Турция.

През 2015 г. Турция и ЕС сключиха сделка за спирането на имигрантския поток към Европа.

„Нямам притеснения, относно изпълнението на споразумението. То работи. Ежедневното сътрудничество работи по-добре от реториката в определени сфери“, заяви Хан.

През последните седмици отношенията между Германия и Турция са силно обтегнати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 koпа

    1 0 Отговор
    Прави като Германия ужким спазва спорузумениято за терористите ,които се намират в Германия а се прави на кюрав учи се от тях прави същото като тях спазвам спорузумението кажи а пусни им имигрантите на гости ,има много да се уче от Германия
Новини по държави: