Last news in Fakti

26 Юли, 2017 04:27 3 430 5

Ердоган: Всички мюсюлмани към Ерусалим

  • ерусалим-
  • ал акса-
  • храм-
  • реджеп ердоган-
  • израел-
  • мюсюлманин-
  • джамия

Турският президент призова мюсюлманите да посетят джамията Ал Акса

Ердоган: Всички мюсюлмани към Ерусалим - 1
Снимки: БТА/АР

Турският президент Реджеп Ердоган призова всички мюсюлмани да посетят храма Ал Акса в Ерусалим, предаде CNN Turk.

Ердоган отправи призива пред парламентарната група на своята Партия на справедливостта и развитието в момент, когато около джамията се нагнети напрежение след решението на Израел да постави метaлодетектори в района.

От тук отправям призив към всички мюсюлмани. Нека всеки, който има възможност, да отиде в Ерусалим и да посети Ал Акса, спазвайки препоръката на нашия пророк. Нека и онези, които не отидат, да подкрепят братята ни там, призова турският президент.

Ердоган: Всички мюсюлмани към Ерусалим

Ердоган подчерта, че Aнкара няма проблеми нито с християнските, нито с еврейските богослужения и храмове. По думите му неговата страна е взела нужните мерки по отношение на евентуални нападения срещу еврейски храмове на територията на Турция, поради което и няма никакви сериозни проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахасанче

    17 6 Отговор
    Хасанчетата с промити мозъци веднага ще тръгнат щом главния овчар е заповядал!Демокрацията остава неразбираема за стадата от овце и козички!

    Коментиран от #3

  • 2 no name no face no number

    16 7 Отговор
    Демокрация??? Това ми звучи като комунизъм. Преди строяха комунизма, днес градим демокрация. Но преди живееха в социализъм, а днес в див грозен капитализъм. Другото са сладки приказки за промити мозъци.
  • 3 Хасан

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "Хахасанче":

    Ама ти ако си неверник хасанчетата какво са ти виновни...ей го скоро ще те канят на официални гей свадби и в България..да ти е честито цивилизацията и демокрацията
  • 4 батко бугар

    7 4 Отговор
    Добре е да се радваш на гей сватбите, защото заради поносимостта към различните - хомосексуалистите, ви търпим и вас и останалите "различни"!
    Моли се на Бог да не му "падне пердето" на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...!

    Коментиран от #5

  • 5 Хасан

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "батко бугар":

    Прати си министър председателя в Брюксел да проси малко фондове...не си виждаш на какъв хал си...населението ти всяка година с 50 хиляди намаля..."патриотите" ти се занимават с каналджийство...
Новини по държави: