Last news in Fakti

26 Юли, 2017 23:00 1 987 13

ЕС готов да отвърне на американския удар

  • ес-
  • санкции-
  • сащ

Брюксел готов да действа до дни

ЕС готов да отвърне на американския удар - 1
Снимка: БТА/AP

ЕС е готов да даде отговор на санкциите на САЩ срещу Русия през следващите няколко дни. Това заяви председателят на Европейска комисия Жан – Клод Юнкер, цитиран от „Ройтерс“.

Санкциите бяха одобрени от долната камара на Конгреса на САЩ по-рано днес. В Брюксел се опасяват, че това може да повлияе на европейски енергийни фирми, които работят с Русия.

„Законопроектът на САЩ може да има дългосрочни последици, които засягат интересите на Европа в енергийната сфера. Ако тези опасения не бъдат взети под внимание, ние сме готови да действаме през следващите дни. Америка на първо място, не значи Европа на последно място“, заяви Юнкер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евроглупи

    38 14 Отговор
    Почнахте ли да се сещате глупаци такива
  • 2 ТОС1буратино

    17 11 Отговор
    Тия еврогейци почнаха да се събуждат от дълбоката амнезия! Тая ЮРИСТА на фондацията америка за българия къде се покри! Или те след 17ч. не работят и тябва да и пишат извънреден труд ако коментира пък центовете взеха да посвършват щом от ЦРУ обявиха че спират и финансирането на ИДИЛ което не било голямо но все пак го имало!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 американосран

    12 10 Отговор
    Руснаците им е..........ха КАПАЦИТЕ и на ЦРУ и на ИДИЛ и на принцове, принцеси, канцлери, керале и всички останали!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Удар срещу удар

    13 5 Отговор
    ЕС готов да отвърне на американския удар?! Хайде бе!
    Да не са решили да отменят от петък антируските си санкции? И да поощрят икономическото, научнотехническото и всевъзможното сътрудничество с Русия? И да признаят, че Крим си е руски, а по-голяма идиотщина от вица за руската предизборна подкрепа на Тръмп не са чували? И да прекратят договора със САЩ за базата Рамщайн? Неее ... ЕС не е готов да отвърне на американския удар ...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Диди

    2 14 Отговор
    Момчета,защо обиждате колежката? Вие всички знаете,че е интелигентна и може би това ви дразни.Но това не трябва да бъде причина,тя да бъде обиждана от вас.Или българските мъже не харесват интелигентни жени?

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Диди

    4 6 Отговор
    Да,така е...качествени чанти,обувки,дрехи....струват парички,доста парички.

    Коментиран от #11

  • 11 ибрахим

    9 2 Отговор

    До коментар #10 от "Диди":

    Диди а ти защо я обиждаш.да я наречеш колежка си е огромна обида,тя все пак е адвокат,доктор,каратист,хетерожена женена за хомомъж с 12 висши.наследник на стар овчарски род.а ти миячката на чинии в германия изведнъж колежка.
  • 12 no name no face no number

    2 1 Отговор
    Срам как шеф на ЕС може да си позволява да поставя Мууу пред ЕС???? Това е срам и позор. Предатели. Ако има морал ще си подаде оставката.
  • 13 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Диди":

    Интелигентността и пола не са ключовите фактори в случая, така че не го извъртай към сексизъм! Няма да ти изброявам защо Юристката получава такова отношение - сама се сещай. Ще ти кажа само, че негативно у нея превъзхобда в пъти позитивното, което няма как да не се отрази.
    Лошото в случая е, че успя да то повлияе на писането, изразяването и мисленето. Заразена си, а не се усещаш! Лош пример за подражание си си избрала. Замисли се! Не толкова върху насоката на мирогледа си, колкото върху начин по който го възприемаш и изразяваш заобикалящият те свят.
Новини по държави: