26 Юли, 2017 19:07 2 677 9

В Малайзия: Да откажеш секс на мъжа си е злоупотреба

  • малайзия-
  • секс-
  • злоупотреба
В Малайзия: Да откажеш секс на мъжа си е злоупотреба - 1
Снимки: Shutterstock

Малайзийски депутат стана обект на ожесточени критики в сряда, след като заяви, че жените, които отказват секс на мъжете си ги подлагат на „психическо и емоционално насилие“, пише Daily mail.

Депутат от управляващата коалиция заяви по време на парламентарен дебат относно домашното насилие, че мъжете също често страдат, но от емоционално, вместо от физическо насилие.

"Макар да се твърди, че мъжете са по-силни от жените, има случаи, при които жените в крайна сметка нараняват или извършват злоупотреба спрямо съпрузите си“, заяви той.

Обикновено това включва жени, които проклинат мъжете си – това е емоционално насилие. Те обиждат съпрузите си и отказват да задоволят сексуалните им нужди. Всичко това са психологически и емоционални злоупотреби, категоричен е депутатът.

В Малайзия: Да откажеш секс на мъжа си е злоупотреба

58-годишният народен избраник заяви също така, че отказването на един мюсюлманин правото му да има втора съпруга, също се оказва злоупотреба.

Мюсюлманите в Малайзия могат да имат до четири съпруги, но трябва да получат разрешение от ислямски или шериатски съд, за да се оженят повече от веднъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жив зян

    13 3 Отговор
    Като им гледам муцуните и се чудя как го вдигат на цветни чаршафи?

    Коментиран от #2

  • 2 Пазарен Либерализатор

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жив зян":

    С чувал на главата и изодзадзе... И там са джипсита, и то големи.
  • 3 no name no face no number

    7 1 Отговор
    Прав е човека.И за повечкото жени не е лоша идея.
  • 4 Кандидат мюмюн

    7 1 Отговор
    Законите им, имат и добра страна. Можеш да си ч.каш която си поискаш и без да се притесняваш си правиш кото си поискаш...
  • 5 Митю

    4 0 Отговор
    Нагона определя битието
  • 6 Г.З.

    5 1 Отговор
    При тях няма златотърсачки.Всичко е емоция на момента.Психически здрава нация.
  • 7 mediator37

    4 2 Отговор
    С всичко казано от депутата съм съгласен.
  • 8 гост

    2 0 Отговор
    по принцип е прав човека, на 100%....но пък в неговия случай с тези 4 жени не го разбирам защо се оплаква. като му откаже едната все още има други 3 :)) освен ако не са подкокоросани от някой гаден(както каза Киро Д. - великия бизнесмен) синдикалист и не се обявили лок аут
  • 9 Винкел

    9 0 Отговор
    В Перник това се води углавно престъпление и се наказва с един до три бушона ...