1 190 1

Въртележка полетя в атракционен парк (ВИДЕО)

Един загинал и седем ранени при инцидент на панаир в щата Охайо

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Един човек е загинал, а седем са ранени при инцидент на въртележка на откриването на панаир в американския щат Охайо, предаде AP.

Видеозапис на свидетел показва как атракционът, наречен Fire Ball, се люлее напред и назад като махало и се върти във въздуха, след което се удря в нещо и част от въртележката се откъсва, хвърляйки возещите се на земята.

Петима от пострадалите са в критично състояние, а двама са в стабилно в местни болници.

Губернаторът на Охайо Джон Кейсик заяви, че е "ужасно натъжен от инцидента, от загубата на човешки живот и нараняването на хора на панаира на Охайо".

Кейсик е разпоредил пълно разследване на случилото се и затваряне на всички атракциони, докато не бъдат проведени допълнителни проверки на сигурността.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Пазарен Либерализатор
    Отговор
    1 14:15  27.07.17
    Цяло чудо е, че в родната ни Република още няма подобни сакатлъци по лунапарковете, гледал съм как неграмотни пигментно изразени субекти сглобяват увеселителните конструкции, смело налагайки с чук втулки и съединения. Преди това някой доморасъл заварчик смело е лепил стоманата в гаражна среда, без да му дреме за откаляване, температурни деформации, усуквания, опъни и т.н. характеристики.

Напиши коментар:


Публикувай