27 Юли, 2017 13:58 5 106 1

Въртележка полетя в атракционен парк (ВИДЕО)

  • атракцион-
  • въртележка-
  • охайо

Един загинал и седем ранени при инцидент на панаир в щата Охайо

Въртележка полетя в атракционен парк (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Един човек е загинал, а седем са ранени при инцидент на въртележка на откриването на панаир в американския щат Охайо, предаде AP.

Видеозапис на свидетел показва как атракционът, наречен Fire Ball, се люлее напред и назад като махало и се върти във въздуха, след което се удря в нещо и част от въртележката се откъсва, хвърляйки возещите се на земята.

Петима от пострадалите са в критично състояние, а двама са в стабилно в местни болници.

Въртележка полетя в атракционен парк (ВИДЕО)

Губернаторът на Охайо Джон Кейсик заяви, че е "ужасно натъжен от инцидента, от загубата на човешки живот и нараняването на хора на панаира на Охайо".

Кейсик е разпоредил пълно разследване на случилото се и затваряне на всички атракциони, докато не бъдат проведени допълнителни проверки на сигурността.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    9 0 Отговор
    Цяло чудо е, че в родната ни Република още няма подобни сакатлъци по лунапарковете, гледал съм как неграмотни пигментно изразени субекти сглобяват увеселителните конструкции, смело налагайки с чук втулки и съединения. Преди това някой доморасъл заварчик смело е лепил стоманата в гаражна среда, без да му дреме за откаляване, температурни деформации, усуквания, опъни и т.н. характеристики.