Last news in Fakti

27 Юли, 2017 15:15 1 004 3

Принц Уилям напуска пилотската служба

  • принц уилям-
  • великобритания-
  • пилот-
  • кралско семейство-
  • принц-
  • уилям

Принцът ще се посвети изцяло на задълженията си в кралското семейство

Принц Уилям напуска пилотската служба - 1
Снимки: БТА/АР

Принц Уилям ще напусне работа като пилот на хеликоптер за спасителни операции, за да се посвети изцяло на задълженията си в рамките на кралското семейство, предаде Reuters.

35-годишният принц е втори поред в наследяването на британския престол след баща си Чарлз. През януари принц Уилям обяви, че ще напусне службата на пилот във Въздушната спешна помощ на Източна Англия, за да посвети повече време на официалните задължения в полза на баба си - кралица Елизабет Втора, която стана на 90 миналата година и облекчи работния си график.

Кабинетът на Уилям съобщи, че принцът ще даде нощна смяна на летището в Кеймбридж в Централна Англия, където е базиран от 2015 г., след което ще се снима с колегите си.

Принц Уилям напуска пилотската служба

Друга промяна е преместването на принц Уилям, съпругата му Кейт и децата Джордж и Шарлот от имението в Норфолк в Източна Англия в официалната им лондонска резиденция Кенсингтън.

Агенция Reuters припомня, че от 2006 г. до 2013 г. принц Уилям служи в британските военновъздушни сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монарх

    2 0 Отговор
    Готина къщичка е Кенсингтън, че и на готино място се пада. Има парк, а и спирката на метрото е близо ...
  • 2 Тодоров

    3 0 Отговор
    Чудя се, и четейки някои публикации между редовете, дали БАБАТА на принц Уилям от м. декември 2016 г. не е "закъсала летално". Защо през пролетта на тази година беше свикана "много спешна" среща на всички кралски икономства, на която били дадени "много важни указания".
    Пък и за разлика от друг път, липсват всякакви снимки и репортажи от срещите на кралицата, освен от една болница, където е снимана
    (може би двойничка) изключително в профил.
  • 3 guest

    1 0 Отговор
    Защо ли ни занимават с тези безполезни хрантутници?
Новини по държави: