3 517 3

Кралицата можеше да спаси Даяна

Бившият бодигард на британската принцеса говори за катастрофата

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Бившият бодигард на принцеса Даяна обяви, че тя е можело да бъде още жива, ако кралицата е била взела нужните мерки преди години, съобщи „Дейли Мейл“.

Даяна загина в катастрофа през 1997 г. заедно с приятеля си Доди ал Файед. Това стана, след като двамата се опитаха да се измъкнат от преследващи ги папараци.

Според Кен Уарф, Даяна е можело да бъде спасена, ако за нея са се грижели кралски охранители.

„Имаше един човек, който можеше да предотврати всичко това. Още през 1993 г. освободиха мен и моите колеги от задълженията да охраняваме Даяна. Само кралица Елизабет можеше да повлияе и кралската охрана да продължи да пази Даяна. Тя щеше да приеме и аз съм сигурен в това. Тогава въобще нямаше да водим тези разговори“, заяви Уарф.

По време на катастрофата, за Даяна се грижат охранителите на Ал Файед. Според Уарф тези бодигардове са били неопитни и не са знаели как да се справят в подобни обстоятелства.

„Отиваш с кралска особа в Париж. Няма как да очакваш, че всичко ще мине просто ей така“, заяви Уарф.

Великобритания


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Агата Космата
  Отговор
  1 14:17  30.07.17
  От много шарене и то с арабски бургии,не може резултата да бъде друг.То охраната на кралицата,щеше да изчисти това петно,от лъскавото си име?!?
 • Kcaniba
  Отговор
  2 16:06  30.07.17
  Ръцете на кралицата не са помалко в кръв от Сталин, например!!!!
 • Барчо
  Отговор
  3 19:45  31.07.17
  Английския двор не може да понесе такъв позор. Прекрасния принц да бъде заменен с мюсюлманин!!! Принцеса и то английска да бъде обикновена шаврантия!!! Нема как да стане. А ми се правят на толерантни.

Напиши коментар:


Публикувай