Last news in Fakti

30 Юли, 2017 15:15 1 767 4

Иракчанин е убиецът от германската дискотека

  • германия-
  • стрелба-
  • дискотека

Мотивите му все още не са ясни

Иракчанин е убиецът от германската дискотека - 1
Снимка: БТА./AP

34-годишен иракчанин е бил стрелецът, който откри огън в клуб в Германия, съобщи Би Би Си.

В атаката в град Конщанц загина един човек, а други трима бяха ранени. Информацията беше обявена от говорителя на германската полиция.

Властите изключват да става въпрос за терористичен атентат. Стрелецът не е бил бежанец. Счита се, че той живее в Германия от дълго време. Все още не е ясно дали стрелецът е имал свои съучастници.

Все още не е ясно какви са били мотивите за атаката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    6 1 Отговор
    Мотивите също на мен са ми ясни. Остава и Frau Меркел са си ги изясни
  • 2 Фалшиви новини

    6 0 Отговор
    Сигурно музиката не му допаднала, това са мотивите , за друго питайте ИДИЛ-миндил и техните зомбита, които толкова лесно сте пуснали в Европа, сега ще правите на интересни и първата версия винаги за вас -не терористичен акт..а просто битов инцидент..няма мотив ,просто тези талибано-цигани мразят друговерци.Тях трябва по бърза процедура -цурюк на хаузе в вонящата кочина откъдето идват..и капка жалост не трябва да се проявяваме към такива изроди..
  • 3 Барчо

    2 0 Отговор
    Ми то и във Франция ония с камиона също не беше бежанец!!! Ма пък беше мюсюлманин. Таа Меркел докога ще казва, че като я плюят, вали? Чалмата е гърмял в дискотека по непознати и това не било терористичен акт? И какво е определението вече за терористичен акт? Да се радват, че още не са дошли ония чалми от Сирия, че тогава ще има новини: Трима останали живи и 50 с опасност за живота. Колко са убити, ще установим като разчистим отломките. Да не дава Господ да се стига до такива новини, но Мекотелото все повече доближава Европа до това.
  • 4 Хммм

    0 0 Отговор
    Не е атентат, той просто е стрелял да утрепе един нагъл комар...
Новини по държави: