Last news in Fakti

30 Юли, 2017 16:50 2 354 6

Северна Корея сипе заплахи

  • северна корея-
  • ракета-
  • сащ

Страната не иска разширяване на санкциите на САЩ

Северна Корея сипе заплахи - 1
Снимка: БТА/AP

Властите в Северна Корея обявиха, че тестът на балистична ракета през тази седмица е бил предупреждение срещу намеренията на САЩ да затегнат санкциите срещу страната, съобщи Strait Times.

Северна Корея направи последния си тест през тази седмица. Изстреляната ракета падна във водите на Японско море.

„Ако САЩ продължат да се придържат към политиката на военен авторитаризъм и затягане на санкциите към нашата страна, ние сме готови да отвърнем с наши действия“, се казва в обръщение на министерството на външните работи в Пхенян.

Сенатът в САЩ вече прие законопроект за разширяване на санкциите срещу Северна Корея в четвъртък. Предстои той да бъде подписан от президента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    18 8 Отговор
    Ким Чен изплю камъчето! Оттук нататък САЩ да разбират така: Вие санкции - ние ракети. Казано по - ясно: Когато махнете санкциите, ние спираме развитието на ядрената програма и ракетните тестове. Един вид излиза оферта от Ким! Дали Тръмп ще приеме офертата? За съжаление НЕ. Жалко!
  • 2 no name no face no number

    21 6 Отговор
    Тия зад океана не им изнася да разбират никого. Те си знаят само тяхното, но скоро светът ще се обедини срещу тях. Така няма как да продължава напред този свят.
  • 3 Хаахххххааааааа

    20 6 Отговор
    Удряй Кимчо...удряй та да мирне светът след като терористите от Вашингтон изчезнат в радиоактивната пепел...Лошото е че цял свят ще пострада..Иначе ги опукай тия боклуци и кръвопийци..
  • 4 Барчо

    14 4 Отговор
    Корейците вече са яли дедовия на американците. Ще се въоръжават, каквото и да става.
  • 5 Трол

    11 2 Отговор
    Никой няма никого да напада. И Кимчо и америте имат нужда един от друг. Кимчо да си държи изкъсо неговите, като ги плаши със САЩ. А последните да си продават оръжията на комшиите му. Далаверата е обща.

    Коментиран от #6

  • 6 Кики

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Трол":

    Не мога да приема, че Ким има нужда от САЩ. Това граничи с фантастиката! Не забравяй дългогодишните санкции наложени срещу С.Корея, които значително спират развитието на страната. САЩ имат далавера с плашенето, но не и Ким. Все пак С.Корея получава санкции- нали?
Новини по държави: