31 Юли, 2017 16:06 7 782 7

Свободното движение на хора спира през март 2019 г.

  • brexit-
  • миграция-
  • политика-
  • визи
Свободното движение на хора спира през март 2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Свободното влизане на граждани от страните членки на Европейския Съюз (ЕС) във Великобритания спира през март 2019 г., съобщи агенция Reuters, позовавайки се на изявление на сътрудници от канцеларията на британския премиер Тереза Мей.

Повечето членове на британското правителство са на мнение, че процесът по излизането на страната от ЕС трябва да стане възможно най-гладко. Януарската позиция на правителството по проблемите свързани с Brexit остава актуална и към днешна дата. Подобно уточнение беше необходимо след противоречиви изказвания по темата през последните дни.

Подробностите относно имиграционната политика ще бъдат оповестени „когато му дойде времето” и не е редно да се спекулира какви ще са те, както и не е редно да се внушава, че режимът на свободно движение ще продължи както е бил досега, коментират от канцеларията на Мей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волен сидеров

    27 10 Отговор
    стягайте куфарите или едни слипове под мишница и беж да бягаме -тука нема оправия и няма да има поне скоро.тъп и калпав народ.чорбаджиите през турско са мачкали народа си сега тези новите чорбаджии с пълна сила правят същото-терминал 2 да видим кой ще им работи-да вкарват укринци и македонци ,че да им чупят кратуните-те не си траят като нас-уха къФ кеф ще падне.....

    Коментиран от #5, #7

  • 2 1234

    35 15 Отговор
    Така а а,нещата ще започнат да си идват на мястото.Велика Британия се усети,че не може то някакви си самозвани старчета да и налагат какво да правят с държавата си и какво им се забранява да правят.Остава да видим ,кога Германия и тя ще излезе от тоя измислен съюз и какво ще се случи и с нашата мила родина която от големия ЕНТУСИАЗЪМ си унищожи цялата промишленост,цветущото си селско стопанство,заводи и.... армия и всичко което имаше ,като се разтури тая измислена ,,държава" като СССР и Югославия какво ше правим на голо поле,защото с хотели и къщи за гости без заводи и фабрики които да дават работа на населението ще я закъсаме още.Мислете по от рано,защото парите от ЕС ще секнат скоро,тогава му мислете тоя народ без работа и доходи ще ви смаже за 24часа,защото вие разрушихте всичко построено от 1945год до 1989год,и не сте направили нито един завод.Само не се оправдавайте,защото до ден днешен все още унищожавате направеното през тия години.

    Коментиран от #6

  • 3 hmhmhm

    37 8 Отговор
    Щом България е в този съюз значи не му остава много време.
  • 4 майна

    11 8 Отговор
    къде ще ходим да работим ако се разпадне евросъюза,сигурно в Китай!
  • 5 истината

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "волен сидеров":

    Кои са тия новите Чорбаджии ,че не схванах ?
    В България комунистите някой да ги е видял да си ходят ,че да говорим за някакви си измислени Нови чорбаджии ?????
  • 6 Night Rider

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "1234":

    Абе ти луд ли си, Германия да излезе от ЕС?! Че тя самата Германия е ЕС! Целия ЕС набива пари в икономиката на Германия, под формата на различни данъци и такси, за това Германия е най-силната икономика в Европа! Само, че на англосаксонците им писна да наливат пари в тая черна дупка и за това решиха да си бият камшика.
  • 7 волен болен

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "волен сидеров":

    Ади ва.Ачкюпек
Новини по държави: