31 Юли, 2017 20:00 2 605 25

Русия: САЩ прехвърлят отговорността за Северна Корея

  • русия-
  • северна корея-
  • сащ

От там не приемат обвиненията, че са съпричастни към ракетните тестове

Русия: САЩ прехвърлят отговорността за Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

Русия обвини САЩ, че се опитват да прехвърлят отговорността за ракетните тестове на Северна Корея, съобщи The Hill.

Северна Корея извърши тест на балистична ракета през миналата седмица. Много американски официални лица, включително и президентът Доналд Тръми, обвиниха Русия и Китай, че не указват достатъчен натиск на Пхенян за прекратяването на ядрената програма на страната.

„Смятаме обвиненията на САЩ и други страни, които разглеждат Русия и Китай като едва ли не отдадени на ракетните тестове на Северна Корея, като неоснователни. Те представляват прехвърляне на отговорност“, се казва в изявление на руското външно министерство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    27 4 Отговор
    ФАЩ къде са спазили отговорнотсти!??
    На луната моде би?)))
  • 2 Барчо

    25 5 Отговор
    Винаги съм се чудил как вярват на американците. Те са тези, които предизвикаха СК да ускори атомната си програма, а сега други искат да изкарат виновни. Пичовете си и харесва в кочинката. Оставете ги да си живеят така.
  • 3 юрист

    6 21 Отговор
    The New York Times: Залога на Владимир Путин за Доналд Тръмп дава обратен ефект 31 Юли 2017 | 20:45 | Агенция "Фокус"...Владимир Путин направи залог, че Доналд Тръмп, който в изявленията си изразяваше открита симпатия към Русия и нейния авторитарен лидер, ще се отнася така, както руснаците искат да се отнасят към тях на Запад, т.е. като към суперсилата, която някога СССР е бил или най-малко като голяма сила, с която Запада трябва да се съобразява от Сирия до Европа и по целия свят. Този залог сега дава обратен ефект, ужасяващ за Путин. Законът за санкциите премина „на ура“ през Конгреса и изпрати съобщение към Москва. Това съобщение е, че ръцете на Тръмп сега са вързани и той няма да може да стопли отношенията с Кремъл поне през следващите няколко години....Конгресът не е готов да прости анексирането на Крим, нито инвестиции в руската енергетика.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Справедлив

    15 5 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    И какво ми даваш мнение на NYT...-те ли са критерия за истината в света?!?!?!... Днес написаното във такива медии не струва и грош...
  • 5 Бесен Язовец

    21 3 Отговор
    САЩ да спрът да застрашават световния мир и цивилизацията като цяло и няма да има нужда държавите да развиват ядрени програми като средство за защита срещу тях.Всеки има право да се защитава срущу агресията дори със ядрено оръжие
  • 6 Бесен Язовец

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Ти не виждаш ли колко си зле помисли си по въпроса вземи малко озрей редовно казваш на черното бяло според мен изпитваш някаква силна душевна болка и си мазохистка
  • 7 onq s konq

    3 15 Отговор
    За какво "прехвърляне на отговорност" се изказват самозабравилите се мужици/че и на литър лосион/,след като ТОЧНО ТЕ И КИТАЙ НЕПРЕКЪСНАТО С ВЕТОТО СИ БЛОКИРАТ САНКЦИИТЕ НА ООН?!Ами нали ТОЧНО ТЕ обясняват на Запада че "с военна сила проблемът нямало да се реши" и "недопустимо" е С.Корея да се "задушава икономически със санкции /основно търговски/,което си е ...ЧИСТА ПРОБА БАВЕНЕ ЗА ДА ВЪРВИ СЕВЕРОКОРЕЙСКАТА ЯДРЕНА ПРОГРАМА? !Нагъл ,тъп и брутален руснак ограбваше Майка България 45 г ЧРЕЗ МАРИОНЕТНОТО СИ ТОДОРЖИВКОВО ПРАВИТЕЛСТВО,...Е СТИГА ТОЛКОВА.Същият нагъл РУСНАК /но с вратовръзка/ ...СЕГА,В НАШИ ДНИ...заявява насмешливо и брутално ЧЕ ВЕЧЕ СА ИЗКУПИЛИ ПОЛОВИНАТА ЧЕРНОМОРИЕ,НА РЕД Е ДРУГАТА ПОЛОВИНА/Толстой-депутат от Руската Дума/...ПУТИН-ОСНОВНА ФИГУРА В РУСЕЯ ЗАЯВЯВА БЕЗ СВЯН,ЧЕ СЛАВЯНСКАТА АЗБУКА Е МАКЕДОНСКА?!!...Е ще ги обичаме до гроб тия "братушки"-ХУУУБАВО ДА СИ ГО ЗНАЯТ!

    Коментиран от #8

  • 8 Бесен Язовец

    18 3 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Ти що си мислиш че Русия и Китай ги води заблуденото стадно чуство не виждаш ли че САЩ водят по нанадолнището Европа а ООН не струва отдвна, ООН е компроментирана Еврейска организация светът е разделен на две именно от САЩ и тяхната агресивна външна политика

    Коментиран от #10

  • 9 КГБ

    14 3 Отговор
    Оууу да се репчиш на Русия и Китай в пакет!?!? На американците не само ще им се строшат зъбите ами ще им се разпори и задника от такъв голям залък!
  • 10 onq s konq

    6 12 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Всички знаем репликата "разделяй и владей".Абсурд е да не знаеш че ЕС е сбор от държави,всяка от които е загрижена за собствените си интереси и в отношенията им има доста търкане.Е ТОЧНО ТАЯ ЕВРОПА РУСИЯ ЩЕ Я ХАПНЕ ЗА НУЛА ВРЕМЕ-къде с решително вмешателство в изборите,а ако се наложи и с военна сила.И всичко това е гарантирано,ако ...НЕ СЪЩЕСТВУВАХА САЩ за да ги респектират и държат настрана...тия руснаци!А дали САЩ водят ЕС надолу или нагоре,лично мен не ме интересува-важното е да не сме "под руско" НИКОГА ПОВЕЧЕ.

    Коментиран от #14

  • 11 Диди

    2 15 Отговор
    За България е добре,че сме в ЕС,иначе щеше да бъде както преди.Развитие ще имаме само когато сме в ЕС...нима никой от русофилите не може това да разбере.Трудно е,но за добър процес на развитие е нужно време.

    Коментиран от #12

  • 12 onq s konq

    3 11 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    Явно има неща за които не се сещаш,или не обръщаш внимание.Всички тия "русофили" които се шматкат тук ОТДАВНА СА ПОВЕЧЕ РУСНАЦИ ОТКОЛКОТО БЪЛГАРИ,ЗАЩОТО СИ ЖИВЕЯТ ТАМ И БЪЛГАРИЯ ЗА ТЯХ Е ПРОСТО ЕДНА РЕЗЕРВНА РОДИНА-НИЩО ПОВЕЧЕ!И точно на тия хора се опитваш да обясниш,че ако не сме в ЕС,ще стане лошо както преди...Е да,ама ТОЧНО "ПРЕДИ" ЗА ТЯХ Е БИЛО ХУБАВО А СЕГА Е ЛОШО,ПРЕДИ-когато простаците с партийните книжки командореха интелигенцията и им обясняваха какникога повече няма да си видят заграбените земи и жилищни имоти.Та точно тия българипръждосали се в Русия основно чрез смесени бракове МЕЧТАЯТ ДА СЕ ВЪРНАТ с помощта на руските шикове и очакват вероятно поради знаене на бълг.език или други подобни "превилегии" да бъдат назначени поне за Областни управители или каквито други там управленски длъжности им се мотаят из главите!Аз иначе нямам друго логично обяснение за изцепките им...
  • 13 Диди

    0 11 Отговор
    Кончо,не мисля,че всички русофили пишещи тук,живеят в Русия.

    Коментиран от #15, #20, #22

  • 14 Бесен Язовец

    11 4 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Да не сме под руско а под американско ли ?

    Коментиран от #16

  • 15 onq s konq

    2 8 Отговор

    До коментар #13 от "Диди":

    Уффф...Ще ти го кажа с 2 думи:В петък заявих 5 кубика бетон за вилата в бетоновия възел за днес.В неделя вечер ми се обажда майстора и казва че получил бъбречна криза,та ходихме днес да местим датата на доставката за неопределено "близко бъдеще".И понеже трябва на някого да си го изкарам,затова и СПЕЦИАЛНО ДНЕС за мен всички русофили живеят в Русия:)

    Коментиран от #17

  • 16 onq s konq

    4 12 Отговор

    До коментар #14 от "Бесен Язовец":

    Ами естествено бе Язо!През "руско" са ни били отнети имотите /сгради и земи тип "Златна кокошка"/,а през "американско" си ги върнахме ,та сега ми вървят по няколко чисти хилядарки месечно без да си мръдна пръста!Аре махай ми се от главата че ми писна.
  • 17 Диди

    0 10 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Кончо...ако един мъж не изтърпи една бъбречна криза,това мъж ли е?
    И щом казваш,че всички русофили живеят в русия,немедленно ги изселваме там.
  • 18 Диди

    1 13 Отговор
    Да не забравяме,че Русия и Китай са тези,които поддържат С.Кърея. Америка се обърта към тях,с плизив за съдействие на тозо плоблем.Но Русия и Котай си траеха.Сега Америка може да наложи санкции към Китай,и хоп..китайците ще се събудят.

    Коментиран от #19

  • 19 Бай хой

    11 4 Отговор

    До коментар #18 от "Диди":

    Диди ли си какво си но яв о ненавиждаш България и затова си се изнесла да живуркаш на гърба на старик. Какво ти харесва в днешната действителност. Ограбването на Българите от чужди банки, търговски мрежи, окупацията от най агресивния военен блок, източването на природните ресурси от чужденци, геноцида и прогонването на Българите, разрушаването на икономиката и индустрията, липсата на здравеопазване, унищожаването на образованието и културата и тоталната неграмотност, огромният външен дълг и вътрешната задължнялост на фирмите която надвишава два пъти бвп? Или най много ти харесва че сме най бедната държава в Европа и сме паднали под нивото на повечето африкански страни. И това в ЕС.

    А и нищо не споменаваш че сащ подържат Саудитска арабия и всички разпространяващи радикален ислям, фашизирана украйна избиваща собствения си народ и преврата в Тайланд.

    Коментиран от #23

  • 20 Нерусофил

    10 4 Отговор

    До коментар #13 от "Диди":

    Русофобът дели хората на русофоби и русофили. Изкривеното му мислене не предполага други хора. Няма как да "мислиш" със загладен мозък. Да събираш информация и да правиш обективни заключения. Просто повтаряш една мисъл и то само в едно направление. Нещо като кучета на Павлов. Непосилно е, така че най-много да те заболи глава. По-добре недей се тормози.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 МАЗЕНКОМУНИСТ

    1 9 Отговор

    До коментар #19 от "Бай хой":

    От такива като тебе комуинистен, е тия сте виновните !

    Коментиран от #24

  • 24 Бай хой

    13 2 Отговор

    До коментар #23 от "МАЗЕНКОМУНИСТ":

    Забрави да споменеш Цар Симеон I, Хан Крум, Цар Борис I и т.н.

    При комунистите България се развиваше и всичко на което се крепи и до днес е сътворено през лошия комунизъм. Българите бяха достигнали по;ти десет милиона, работещи, образовани, осигурени с безплатно здравеопазване, безплатно стоматологично лечение, гарантирани отпуски, почивки в курорти на символични цени, сигурност и бъдеще за децата им, най мощната, модерно въоражена войска на Балканите, най мощния международен автотранспорт в Европа, търговски и риболовен океански флот и т.н. Всичко това затрито, разпродадено и заграбено от окупаторите колонизатори от ЕС и нафто.

    Коментиран от #25

  • 25 гост

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "Бай хой":

    ... тъй, тъй, ама тогава нямаше чалга, проституция, наркотици, комплексарщина, корупция и т.н. под път и над път...как да ти разберат гледната точка, като са тотално зависими от критериите си и не могат да мислят. Сивото им вещество е заместено със силикон, по подобие напомпаните ц*ц*, г*з*ве и джуки на кумирите им - примамливи за окото, големи и ....гладки.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания