Тема: Украйна

1 Август, 2017 22:00 1 547 3

Саакашвили: Ще попреча на разграбването на Украйна

  • украйна-
  • президент-
  • александър саакашвили

Той говори от САЩ

Саакашвили: Ще попреча на разграбването на Украйна - 1
Снимка: БТА/AP

„Моята цел е да се промени политическата класа в Украйна.“ Това заяви бившият грузински президент Александър Саакашвили, цитиран от РИА Новости.

Саакашвили до скоро заемаше поста на губернатор на Одеска област. През миналата седмица обаче му беше отнето украинското гражданство и той се премести в САЩ.

„Сегашната политическа класа управлява Украйна от 25 години и е довела страната до бедствено положение. Не искам да ставам президент, но ще попреча на по-нататъшното разграбване на страната“, заяви Саакашвили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асът на асовете

    9 1 Отговор
    в САЩ вече разбраха че Порошенко и компанията около него вече се изчерпаха, стават все по-смешни и жалки и май ще направят рокада на управлението в Украйна, в отчаян опит да постигнат долните си замисли. Ама пак няма да се получи.
  • 2 Ярослав Станчев

    4 1 Отговор
    Тоз смешник не го ли изгониха с шутове от Грузия заради корупция,държавен произвол и манипулации?Той сега Украйна ли ще спасява?Леле-мале,дано да не я спаси както спаси Грузия.
  • 3 aSAN

    0 1 Отговор
    няма ли кой да го гръмне този клаун:)
Новини по държави: