Last news in Fakti

3 Август, 2017 10:42 3 048 0

Арестуваха българин, хакнал Бил Гейтс

  • филипините-
  • българин-
  • бил гейтс
Арестуваха българин, хакнал Бил Гейтс - 1

Арестуваха българин, който в миналото е бил обвинен, че хакнал банковата сметка на Бил Гейтс, съобщи ABS CBN.

Арестът е станал във Филипинтие. Заподозряният е бил задържан в пристанищния град Замбоанга, след като не е представил пътни документи.

Той е бил идентифициран като Константин Симеонов Кавръков. 33-годишният мъж е трябвало да се качи на ферибот до остров Тави Тави, когато е бил задържан.

През 2011 г. той е бил задържан за проникването в банковата сметка на основателя на Microsoft Бил Гейтс.

Смята се, че той е лидер на международна престъпна група. Групата се занимава с фалшифициране на кредитни и дебитни карти.

Арестът е станал заради извънредните мерки за сигурност, въведени от президента Родриго Дутерте в района. Там има извънредно положение до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА