3 Август, 2017 16:46 4 183 106

Тръмп: Отношенията ни с Русия удариха дъното

  • санкции-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • дъно-
  • отношения-
  • президент

Американският президент "благодари" на Конгреса

Тръмп: Отношенията ни с Русия удариха дъното - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че отношенията между САЩ и Русия са достигнали невиждани досега ниски нива, които определи и като „опасни“.

В профила си в социалната мрежа Туитър американският държавен глава посочи, че основна вина за това има Конгреса, който прокара законопроект за налагане на нови санкции на Кремъл.

Вчера Доналд Тръмп подписа налагането на нови санкции срещу Русия, Северна Корея и Иран. Американските медии посочват, че той е бил с вързани ръце, след като Конгресът одобри мерките.

Русия отвърна на наложените санкции, въвеждайки контра мерки срещу американски дипломатически представители, работещи на руска земя.

Руският министър-председател Дмитрий Медведев заяви, че на Русия е обявена търговска война. След анексирането на Крим отношенията между Запада и Кремъл достигнаха най-ниската си точка от Студената война насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 999

    57 49 Отговор
    Цяла Америка скоро ще удари дъното и ще се вдигне много прах. Лошото е ,че ние пак сме от страната на губещите.
  • 2 Kcaniba

    39 44 Отговор
    Къде са говорителите ни от козяк, да ни обеснят, как така Дони се оправдва пред света, че на практика конгресът на САЩ води губителна политика в интерес на шепа фирми от кръга Клинтън!!!??
  • 3 Пацо

    37 41 Отговор
    И кво излиза президента е за парлама и да вдига пара, краварска му работа. Пионка. Папагал . Шматка.
  • 4 Ушанков

    49 55 Отговор
    Ако Путя, не ламтеше за земите на съседните държави, нямаше да е така, но...пуста лакомия!

    Коментиран от #8, #15

  • 5 Сотир

    39 36 Отговор
    Става нещо много гнило в САЩ-досега такова нещо не е имало..Сената прие този закон и реално върза ръцете на Тръмп-няма право да не подпише. Това е нечуван акт и нещата силно загрубяват във високите етажи на властта във Вашингтон. Реално този закон е срещу Тръмп.Наистина САЩ я очакват големи политически кризи...а това може да се окаже пагубно и за държавното политическо устройство на страната. Каквото и да се случи в бъдеще,ние ще бъдем свидетели на огромни промени в САЩ-и дано тези промени са само вътрешни...
  • 6 jambazina

    19 21 Отговор
    Тоа па?! Като не го кефат санкциите защо ги подписа?

    Коментиран от #9

  • 7 БУМ

    32 27 Отговор
    Няколко хакерчета от Подмосковието направиха за смях мириканците, които си признаха пред цял свят, че са ги изчукали... Дано китайците да не са чули за това. Иначе утре ще мобилизират хакерите само от едно малко кварталче на Пекин и следващият президент на УСА ще се казва Бай-Х.. (по-нататък не се чете...).
  • 8 Знаещ

    22 20 Отговор

    До коментар #4 от "Ушанков":

    Надявам се нямаш предвид Крим. Там според Запада местното население е основно руско: "According to the 2014 Russian census, 84% of Crimean inhabitants named Russian as their native language; 7.9% – Crimean Tatar; 3.7% – Tatar; and 3.3% – Ukrainian.[citation needed] It was the first official Russian census in Crimea since Ukrainian that held in 2001.[98]

    According to the 2001 census, 77% of Crimean inhabitants named Russian as their native language; 11.4% – Crimean Tatar; and 10.1% – Ukrainian.[99] In 2013, however, the Crimean Tatar language was estimated to be on the brink of extinction, being taught in Crimea only in around 15 schools at that point. Turkey provided the greatest support to Tatars in Ukraine, which had been unable to resolve the problem of education in their mother tongue in Crimea, by bringing the schools to a modern state."

    Коментиран от #81

  • 9 Диди

    23 29 Отговор

    До коментар #6 от "jambazina":

    Явно не помисли,преди да напишеш това.В Америка има демокрация,президента няма абсолютни права сам да решава за всичко.А в Русия има диктатура.

    Коментиран от #11, #12, #13, #40

  • 10 Различен

    24 26 Отговор
    Русия въвела контра санкции???
    Я пак???
    Контра санкциите все още не са въведени! Това с дипломатите е за едно доста отдалечено в миналото събитие!
    Та нови контра санкции ще има и то ще са доста сериозни!
    Но каквото повикало, такова се обадило!
    Ние пак сме от губещата страна! Предстои разпадане на ФАЩ и много ще боли!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Знаещ

    26 18 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    По-скоро ти не си помислила. Президента там има всички права и това беше причината да се чака неговия подпис. Отделен въпрос е, че с антируската истерия, която тече в момента там президента не пожела да си сложи главата в торбата и да не подпише, въпреки, че има право да го направи. Дори и той не можа да се пребори със Сорос и компания, които щедро финансират Килари Клинтън, сенатор макккейн и по-голямата част от парламента. Моля те преди да напишеш нещо неверно, ако говориш англииски просто провери и ще видиш, че не говоря празни приказки.
  • 13 Адолф

    35 18 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    Демокрация е имало само и единствено в Древна Атина и никъде другаде по света. Самата дума е химера. Най-малко пък в САЩ я има. Това е страна, в която властва единствено диктатът на капитала, еврейската клика и върховна корупция, но на много високо ниво, не кокошкарска като в България.

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Диди

    19 28 Отговор

    До коментар #4 от "Ушанков":

    Така е.Путин да внимава,че китайците както са се населили на руска територия,явно са с големи планове.Това не се харесва на руския народ,но този народ нали няма думата.Путин иска да раздели Европа,това е всеизвестно,само явно на русофилите не.За това и грачат.Америка е силна държава.Русофилите си мечтаят за разруха й,но няма стане,единственната разруха,която ще видят,това ще бъде на Русия.Жалко за руския народ,но в края на краищата,те са си го избрали.
  • 16 Диди

    7 10 Отговор

    До коментар #11 от "Дудука":

    Къде си? Хайде..
  • 17 Диди

    18 27 Отговор

    До коментар #13 от "Адолф":

    Демокрацията епроизлязла от древните гърци.
    Да пишеш,че в Америка няма демокрация,това е най голямата глупост.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Диди

    18 27 Отговор
    Русофили,жалки сте.
    Винаги такива като вас се опитват да обиждат една жена.Това е знак на слаб характер.

    Коментиран от #21, #22, #26

  • 20 Адолф

    22 15 Отговор

    До коментар #17 от "Диди":

    И аз за тези древни гърци говорех де! Сигурен съм, че промит от съвременните псевдоценности мозък няма да разбере написаното от мен (не целя да те обидя) . Точно от такива мозъци има нужда този световен ред. Шепа хора да придобиват цялото световно богатство, а робите да им служат покорно и да са щастливи, че живеят в "ДЕМОКРАЦИЯ"!!! Но...няма да спорим. Безсмислено е.

    Коментиран от #24

  • 21 Знаещ

    17 15 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    Надявам се, че прочете моя отговор по-горе и разбра, че имаш пропуски в знанията си, които с радост ще запълвам сега и в бъдеще.

    Коментиран от #28

  • 22 гост

    18 16 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    Диди, ако приравним троленето към армейските чинове ти нямаш още и за редник. Някъде в единичното обучение си зациклила и няма шанс скоро да положиш клетва... странно на какво отгоре си със самочувствие на военна и то минимум офицер?
    П.С.
    Коментара ми не е сексистки, ако не си разбрала!
  • 23 анти юрист

    16 15 Отговор
    Къде е "Юриста" да се изкаже компетентно под тази мъдра статия?
  • 24 Диди

    14 17 Отговор

    До коментар #20 от "Адолф":

    Ти в диктатурата на Путин ли живееш? Няма никъде перфектна политика.Пишеш за псевдоценности.Ти в кой свят искаш да живееш?При какви ценности?

    Коментиран от #30

  • 25 Вальо

    24 15 Отговор
    Те, хамериканците, отдавна стигнаха дъното, само не ми е ясно защо копаят под краката си ...
    Печелившият им бизнес е печатенето на долари, които са НЕобезпечени със злато. Най-голямата спекулация след края на WWW е "план Маршал".
    САЩ поръчва на Федералния резерв отпечатването на милярди долари, раздават ги на западните държави /основно Западна Германия и Франция/с условието да "пазаруват" само от тях.
    Ходът е добре изигран - САЩ заливат Западна Европа с храни, стоки за бита, машини за промишлеността, транспортни средства и всичко, за което се сетите, платени със същите необезпечени долари.
    САЩ си купуват послушни проводници на задокеанските имперски интереси и по-важното - бумът на американската икономика е невероятен - куцо и сакато произвежда всевъзможни боклуци, имайки един гарантиран пазар ...
    Това е истината ... за съжаление !

    Коментиран от #105

  • 26 Насах

    10 10 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    Характера ти не е женствен,едва ли и визията ти е такава?

    Коментиран от #29

  • 27 Sergiy

    8 16 Отговор
    дъно винаги е двойно, тройно и т.н.
    така че това, че тръмп не оправда надежди на путьо, не значи дъно ;)) Това значи че системата работи в САЩ, дори когато Президент е малко случаен и за кратък период от време.
  • 28 Диди

    7 7 Отговор

    До коментар #21 от "Знаещ":

    До пост 21
    Президента трябва да се съобразява с решението взето от Конгреса,или Върховният съд.Примерно,президента реши да изпрати войски за Сирия или Ирак,изпраща ги. Конгреса е взел решение,различно от неговото.Кажи ми какво става?

    Коментиран от #31

  • 29 Диди

    6 7 Отговор

    До коментар #26 от "Насах":

    Бях си писала скайпа,където колеги са ме видели на снимка. Жена съм.Като не вярваш,това си е твой проблем.
  • 30 Адолф

    10 6 Отговор

    До коментар #24 от "Диди":

    Искам да живея при ценности, които човечеството още не е достигнало. И докато мисленето на хората е толкова ограничено и поляризирано, че не побира нищо друго освен Путин и САЩ, скоро време няма и да ги достигне. Не искам да живея нито в диктатурата на Путин, нито в управляваното от евреи гето, наречено САЩ. Просто използвам разсъдъка си, за да си изградя адекватен мироглед и да не бъда заблудено нищожество. Безсмисленото плюене по "кравари" и "руски тролове", показва нивото и ограничения интелект на много от хората пишещи тук. Ама.....МАТРЯЛА е лош, викаше Тиквата...

    Коментиран от #35

  • 31 Знаещ

    9 5 Отговор

    До коментар #28 от "Диди":

    Става, че ако беше друга обстановката Тръмп нямаше да подпише и това е негово право. От президента зависи. Това е факт. Прочете ли за Сорос?

    Коментиран от #32, #33

  • 32 Диди

    4 4 Отговор

    До коментар #31 от "Знаещ":

    Зададох ти въпрос,чакам отговор

    Коментиран от #34

  • 33 Sergiy

    8 10 Отговор

    До коментар #31 от "Знаещ":

    когато хора започнаха да ви наричат с вашите истинските имена-"ТОРЛОЛОВЕ НА путьо", вие пак след месец измислихте (получихте инструкции) за някакъв сорос.
    Ами трололо на путьо, нека да напишем така-
    Аз ще напиша че не ми пука за сорос., порос., морос и труги ророрси и че той алчен.
    Сега напиши същото за путьо или ;)))), не ви дават? ;))

    Коментиран от #36, #58

  • 34 Знаещ

    7 4 Отговор

    До коментар #32 от "Диди":

    Отговорих ти. Ти твърдиш, че президента няма право да не подпише, а аз ти обясних, че има право. За започването на война с друга страна (защото пращането на войски някъде, където не са ги поканили е точно това) не съм проверил. Вероятно за започване на война ще се иска съгласие на сената.

    Коментиран от #38

  • 35 Диди

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Адолф":

    Аз искам да живея в Европа,в която се живее свободно и в мир.И на мен не ми харесват някои неща,но ние знаем,че Политиката е и ,,мръсна сделка,,.Но трябва да се търсят решения на проблемите,да се правят компромиси,за да се стигне до ЖЕЛАНИЯ МИР,А БЕЗ МИР,НЯМА СВОБОДА.
  • 36 Знаещ

    9 6 Отговор

    До коментар #33 от "Sergiy":

    Само това, което си написал достатъчно показва колко ти е акъла. Жалко, че не говориш англииски, ако говореше щеше да прочетеш за общото между Сорос, Маккейн и Клинтън и нямаше да се изказваш неподготвен.

    Коментиран от #37

  • 37 Sergiy

    6 7 Отговор

    До коментар #36 от "Знаещ":

    ;))) трололо на путьо. Аз ти показах, че мога да критикувам сорос (че той за мен все тая), а зат путьо все тая ли? Не разбирасе ;))
    P.S. English-при мен е много добре ;)), сентските слушания на живо ги гледам, така че за знание на езици и тяхно количесство не се притеснявай ;)).
    Какво стана с путьо, ще можеш ли да напиши нещо критично за него, както аз го направи за сорос , или? ;))

    Коментиран от #42

  • 38 Диди

    4 5 Отговор

    До коментар #34 от "Знаещ":

    След като Конгреса е взел решение,различно на президента,то президента трябва само в течение до няколко часа да върне военните обратно в Америка. Не става въпрос за война,то е друг въпрос.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 да се вземе предвид

    12 7 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    В САЩ няма реална демокрация, президентската институция е просто за параван, пионка чиято основна цел е да служи за заблуда на гражданите че от техния избор зависи нещо. Лице за пред света, да ходи на посещения в чужбина и да отстоява политиката на държавата, а в техния случай "държавата" са шепа алчни и безскрупулни боклуци, които реално управляват САЩ, обикновените граждани, които живеят там нямат абсолютно никаква законна власт да променят каквото и да било. А че САЩ ще се разпадне в тоя си вид е ясно, ще бъдат завладяни от Русия и Китай(а може и някой друг да се включи), които ще им налагат условия. Нищо чудно да плащат и репарации на държавите които съсипаха през последните 70 години.

    Коментиран от #45

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Kcaniba

    7 4 Отговор

    До коментар #37 от "Sergiy":

    Трололо на Параша.
    Ти кой си, къде си, защо си!!!
    Яж сланинка, пий хгорилка, че да не те пратят в АТО, вашите хохлогейлиберастки генерали, на кайма да не те направят!!
    Къв путьо те гони путьо???

    Коментиран от #44, #46, #52

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Диди

    6 6 Отговор

    До коментар #40 от "да се вземе предвид":

    А я да кажеш,как е в диктаторското руско правителство.Кажи защо Путин и неговата потеря си крият парите в Америка?Разбира се и по други държави....Какви права имат руснаците в диктаторската русия?

    Коментиран от #48

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Скорпион29

    6 6 Отговор

    До коментар #45 от "Диди":

    Ти откъде знаеш кой къде си крие парите ?докато продаваш дюнери такива идеи ли те осеняват?

    Коментиран от #57

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 коки

    7 3 Отговор
    А бе къде е юриста бе толкова коментари а той-тя още не се е изказала,да не би от бързане да е скъсала марковите обувки ,че де ша търси марков обущар незнам

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Диди

    2 7 Отговор

    До коментар #48 от "Скорпион29":

    За дюнерите,аз ти отговорих вчера,но ти не си в състояние да помниш.Е,това вече е голям дефицит на главицата ти.Знаеш ли,като не си способен нормално да общуваш,по добре не пиши.
    Ти и оня,дето се е писал ,,бесен...,,хванете се за ръчички,и нали се сещаш накъде...
    Нямам желание да си губя времето с такива примитивни особи като вас.
  • 58 Знаещ

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "Sergiy":

    Ами трябва да ти пука много за Сорос, защото той е един от основните борци срещу бялото християнско население. Той и неговите фондации са най-дейни в заселването на Европа с черни и тъмно кафяви мюсулмани и възпитаването на следващите поколения в буквално гейски ценности. В Дания има приказка за деца, в която пише как принца срещнал принца и заживели щастливо. Целта била уж да не стават хомофоби и от малки да свикват, че п....стията е нормално нещо. Сорос дърпа конците в голяма част от развития свят с изключение на Русия, Китай, Унгария и още няколко изключения. -"There is a deliberate and comprehensive anti-Christian plan being promoted by Hillary Clinton and funded by George Soros because they believe that Christian principles are an impediment to the implementation of their progressive policies.

    In her now infamous “basket of deplorables” speech at a September 9th New York City Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender (LGBT) fundraiser, Clinton said, “You know, to just be grossly generalistic, you could put half of Trump's supporters into what I call the basket of deplorables. Right? The racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamaphobic - you name it.”"
  • 59 onq s konq

    6 5 Отговор
    И ас ударих дъното преди малко и съм кръстосал погледа та ништо не виждам ама така е като треснеш на екс 300 грама джанковица на 50 градуса .... хлъц....а наздраве !

    Коментиран от #65

  • 60 Kcaniba

    7 2 Отговор

    До коментар #46 от "Sergiy":

    Параша е президенто ви,
    а путьо сте вие - раята му!!
    А каво били знаели децата, ми на кавото ги учите - на лъжа!!!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 коки

    5 0 Отговор
    Ох успокоих се,иначе всички коментари под статии за Русия-Америка няма да са юридически издържани и няма да имат правна стойност:))))
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Скорпион29

    6 2 Отговор

    До коментар #62 от "Диди":

    Ти наистина ли не разбираш че позицията и страната която взимаш са анти български и вредят на ридината нашите пари ако идват идват от Изток от Запад само мизерия иде към Изток

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Диди

    2 3 Отговор

    До коментар #66 от "Скорпион29":

    Какви пари идват от Изток?

    Коментиран от #77

  • 69 Руски тролак

    4 7 Отговор
    И кво ся? ....заплатите в Раша ще стават ли 200 ойро или тц ! щот мисля да ида да поработя ,за да съм един от двамата емигранти.

    Коментиран от #71

  • 70 Бесен Язовец

    8 3 Отговор

    До коментар #67 от "Диди":

    Каква жена си ти бе речника ти е като на диспечерка в Глав булгар плод МА ХА-ха
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Руски тролак

    4 7 Отговор

    До коментар #71 от "Скорпион29":

    Значи виж ся :
    Първо:Аз съм си в ЕС и ми е добре зася .
    Второ: В САЩ бих отишъл с удоволствие ,а кат гледам на моето мнение са милиони.
    Трето: Мияч на чинии в САЩ взима колкото лекар,учител,милиционер,леяр,стругар,трол и шлосер в Русия взети заедно.

    Коментиран от #73, #76

  • 73 Диди

    2 4 Отговор

    До коментар #72 от "Руски тролак":

    Точно така.

    Коментиран от #74

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Георг Георгиев

    8 3 Отговор
    Санкцийте срещу голямата мечка не са от вчера.И лани ги имаше...и какво от това?
  • 76 Скорпион29

    9 2 Отговор

    До коментар #72 от "Руски тролак":

    Виж ся : ти само по документи си в ЕС иначе си на дъното по всякакви параметри най вече по доходи и каво те грее че си в ЕС като си евро мушмола ли ?

    Коментиран от #83

  • 77 Скорпион29

    10 3 Отговор

    До коментар #68 от "Диди":

    Какви пари ли ма АЕЦ Белене, Южен поток които твоите дружки от ЕС и САЩ ги стопираха полодове, зеленчуци, лекарства прехвалени бг.обуща пари по черноморието да продължавам ли БЕ???? А от ЕС плащат на Б.Б за мизерните му анти БГ. Услуги с евро фондове да не мислиш че в Брюксел не знаят какъв е нашия премиер

    Коментиран от #85

  • 78 Диди

    0 7 Отговор

    До коментар #74 от "Скорпион29":

    Зодията ми е скорпион.Бъди любезен,иначе ще те ужиля.

    Коментиран от #79

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 юрист

    3 5 Отговор

    До коментар #8 от "Знаещ":

    Няма абсолютно никакво значение какъв е етническият състав на местното население. Има значение какво е ГРАЖДАНСТВОТО ИМ- чии граждани са. А съгласно международното право, те са УКРАИНСКИ граждани. Ако бяха направили нещата по правилния начин- да свикат общоукраински референдум, да бяха извикали на него международни наблюдатели, Крим да не беше окупиран и анексиран от русия- да, тогава можеше да се каже, че нещата са протекли по друг начин. Значи- според твоето мислене, щом в москва половината население е от неруски етнически произход- ми нека москва да стане неруски град, а- чуждата държава да си го чопне,м? Пак ти напомням, че твоите доводи са абсолютно несъстоятелни от юридическа гледна точка!

    Коментиран от #82

  • 82 Диди

    2 4 Отговор

    До коментар #81 от "юрист":

    Той мисли по друг начин.

    Коментиран от #84

  • 83 USA

    3 6 Отговор

    До коментар #76 от "Скорпион29":

    На дъното сме благодарение на" братушките," по големи нещастници от тях няма. Тъпи комунисти.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Мигел

    3 5 Отговор
    Русия удари дъното в момента в който окупира Украйна,а Америка когато избраха този егоцентричен шизофреник за президент!Когато един президент се обръща към избирателите си не по телевизията ,а през Туитър,значи не се интересува от мнението на народа си!А когато един президент промени конституцията за да може да бъде "избиран" до живот става автоматично диктатор!Наричат Путин "президент" само от куртоазия!

    Коментиран от #90

  • 90 Диди

    0 7 Отговор

    До коментар #89 от "Мигел":

    Ако не бяхме в ЕС,щеше да бъде зле и за нас.В България все още има надъхани комунисти,стари,изперкали индивиди.Путин иска да раздели Европа,но няма да успее.Руското робство ни върна с десетиления назад.
  • 91 Знаещ

    5 1 Отговор

    До коментар #84 от "юрист":

    Да обиждаш, някой заради възрастта му е просто невероятно. Явно твоите родители са много изкуфели, но повечето хора не са така. Не съди по себе си за другите. Вярно е, че бабата на жена ми (наближава 80), а и моите родители, които след някоя и друга година ще се пенсионират гласуват твърдо за Бойко и не обичат много Путин, но това не ги прави изкуфяли или лоши. Да са живи и здрави още дълги години. За Бойко явно няма да ги разубедя, но за Путин почти успях. Те не пътуват в чужбина(освен на Тасос и Халкидики) и не знаеха колко се е влошило положението в някои градове на Европа, но аз им пращам снимки и сега вече харесват много Орбан и горе-долу Путин. Проблема е, че те се информират само от телевизията ни, а там не всичко се казва, особено за Украйна и Русия. Да не говорим, че ако имаше малко акъл щеше да знаеш, че изкуфелите хора каквито явно са твоите родители и тези учили през1945-1950 не пишат по форумите и слабо ползват компютър. 80 годишните гледат основно телевизия. Да в час са с новите телефони, но колкото да кажат ало и да ползват вайбър.

    Коментиран от #92

  • 92 Диди

    0 4 Отговор

    До коментар #91 от "Знаещ":

    Къде е влошено положението в Европа?

    Коментиран от #94

  • 93 Знаещ

    5 0 Отговор

    До коментар #86 от "юрист":

    Точно ти за омраза към хетеро хората не говори. Политиката на твоите американски любимци и на техните европейски слуги (пардон партньори) е за налагане на обратните и за премахване на християнството. При теб поне за едното са успяли. Сама каза, че си атеист и християните не ви считат за хора, а после сама извади статистика според която само 0.2 % от украинците и 3% от българите считат такива като теб за хора. Спокойно. Сорос се бори да ставате все повече,а той умее да плаща и убеждава. Той и неговите фондации са най-дейни в заселването на Европа с черни и тъмно кафяви мюсулмани и възпитаването на следващите поколения в буквално гейски ценности. В Дания има приказка за деца, в която пише как принца срещнал принца и заживели щастливо. Целта е да се възпитат малките отрано в гейските ценности и да израстват с убеждението, че педер...ията е нормално нещо: "There is a deliberate and comprehensive anti-Christian plan being promoted by Hillary Clinton and funded by George Soros because they believe that Christian principles are an impediment to the implementation of their progressive policies.
    In her now infamous “basket of deplorables” speech at a September 9th New York City Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender (LGBT) fundraiser, Clinton said, “You know, to just be grossly generalistic, you could put half of Trump's supporters into what I call the basket of deplorables. Right? The racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamaphobic - you name it.”"
  • 94 Знаещ

    4 0 Отговор

    До коментар #92 от "Диди":

    В Брюксел, Париж и Лондон. В много райони на Кан, Ница и Марсилия също. В Ница цялата централна улица с магазините, която води в посока гарата е направо кошмарана, особено след средата. Там никъде не сервират свинско в ресторантите, дори в тези до морето, където арабите са повече от белите.

    Коментиран от #95, #96

  • 95 Знаещ

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "Знаещ":

    Изпуснал съм "не". Исках да кажа, че на крайбрежната улица арабите не са повече от белите и пак не сервират свинско.
  • 96 Диди

    0 5 Отговор

    До коментар #94 от "Знаещ":

    Ти пишеш за гета,да има такива.Мисля,че на повечето хора не се харесва проблема с бежанците.Но явно като цяло не харесваш политиката на Европа.Иначе няма да си подръжник на Путин.

    Коментиран от #97, #99

  • 97 Знаещ

    7 0 Отговор

    До коментар #96 от "Диди":

    Точно това е проблема, че центъра на Брюксел се превръща в гето, а всички туристи там ходят. С Париж и Лондон е същото, като там за момента ги спасява, че и двата центъра са огромни и разделени на райони и има някои, но по-малко от половината райони където е относително поносимо, а в другите вече не се понася. Говоря само за туристическите части. Извън центъра не ходя, но там вероятно има и гета, и райони, които стават за живеене. Във Виена ми харесва, че са успели да ограничат достъпа на мигрантите до туристическия център и е много добре, но австрииците още не са изпуснали положението. Слава Богу. За Ница ти казах, че от централния площад почват арабите, а от средата нататък на търговската им улица е нетърпимо.

    Коментиран от #98

  • 98 Диди

    0 6 Отговор

    До коментар #97 от "Знаещ":

    Това и на мен не ми харесва,но Европа ще се справи с този проблем.Реално погледнато във всяка държава има по нещо ,което не се харесва.Харесва ми политиката на Австрия спрямо бежанците,както и спрямо Ердоган.
    Не харесвам политиката на Путин,който живее с мисълта да дестабиризира Европа.

    Коментиран от #101

  • 99 Знаещ

    8 0 Отговор

    До коментар #96 от "Диди":

    Откакто пуснаха арабите не харесвам политиката на Европа, а и е много интересно защо когато се отделиха Косово силово с война и после референдум никой европейски политик не беше против, а за Крим всички викат. Косово никога не е подарявано на сърбите от мюсулманите, а винаги е било в сърцето на Сърбия и християнско. То е като Пловдив за България и въпреки това им го взеха. Всеки знае за косовската битка между обединените християни и османските мюсулмани. Просто там се извърши бърза асимилация на християните. В рамките на над 100 години мюсулманите раждаха по 5 деца, а християните по 1-2 и белите бяха асимилирани. Това се случва и в Кубрат, Кърджали и въобще в тази част на Южна България. Както и преди съм писал там е по-вероятно ако не знаеш турски да не се оправиш.

    Коментиран от #100

  • 100 Диди

    0 3 Отговор

    До коментар #99 от "Знаещ":

    Вече стана 2 часа,отивам да спя.Желая ти лека нощ.

    Коментиран от #102

  • 101 Знаещ

    4 0 Отговор

    До коментар #98 от "Диди":

    За Ердоган сме на едно мнение. Може би заради турския си зет Меркел е много мека към него, а той я прави на маймуна. Арестува германски журналист и то етнически германец и и се изсмя в лицето когато тя помоли да го пуснат, а за стотиците хиляди негови политически противници, които след премахване на смъртното наказание ще избие въобще не ми се коментира. Там проблема е, че Турция е сунитска страна каквато е и Саудитска Арабия, а към тях американците и европейците имат по-благосклонно отношение. На турчина, ако му спретнат една икономическа блокада свят ще му се завие, но Меркел не го прави, а австрииците не са достатъчно големи за да им се чуе по сериозно думата, но те след орбан и Путин са ми любими като управление и отстояване на християнските и личните им интереси.
  • 102 Знаещ

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "Диди":

    Лек нощ.

    Коментиран от #103

  • 103 Знаещ

    2 1 Отговор

    До коментар #102 от "Знаещ":

    Лека*
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 до Вальо тополото

    2 8 Отговор

    До коментар #25 от "Вальо":

    "Публикувано във факти.бг: Те, хамериканците, отдавна стигнаха дъното, само не ми е ясно защо копаят под краката си ..."

    Щом това им е дъното на американците със 15 ПЪТИ по голяма икономика от тази на русия си представи какво ще стане като вече не са на дъното . Неук кремълски копейкаджия ...
  • 106 ТРБ

    3 0 Отговор
    Oтзоват ли се дипломатическите мисии от дадена държава и особено това стане двупосочно, наистина означава опасност от физически действия.