Last news in Fakti

3 Август, 2017 21:21 1 380 1

Какво нарисуваха в небето (ВИДЕО)

  • самолет-
  • полет-
  • boeing-
  • dreamliner
Какво нарисуваха в небето (ВИДЕО) - 1

Американският производител на самолети Boeing осъществи по нетрадиционен начин своя първи тренировъчен полет с нови двигатели на модела Dreamliner. Той направи траектория, която очерта в небето силуета на машината.

Полет BOE004 е излетял от Сиатъл и е направил гигантски силует, обхващат почти цялата територия на САЩ. Кабината на самолета се намира в щата Уайоминг, а опашката – Алабама, краищата на крилата са над щатовете Тексас и Уисконсин.

Силуетът е бил „нарисуван” за 15 часа, посочват от flightradar24.com. Целта на полета е била изпробване на новите двигатели.

Boeing 787 Dreamliner е въведен в експлоатация през 2011 г. и спада в категорията самолети от ново поколение, тъй като е с повишена енергоефективност в сравнение с предходни модели. Машината може да превози между 242 и 359 пътници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEEP

    0 0 Отговор
    Браво. Страхотна навигация.