2 439 4

Русия е съгласна с Тръмп

Кремъл споделя мнението на президента за двустранните отношения

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Властите в Русия са съгласни с мнението на президент на САЩ Доналд Тръмп за отношенията между двете страни, съобщи RT.

Тръмп заяви, че отношенията между двете страни приближават много „опасно ниски нива“. Това стана, след като конгреса гласува за разширяване на санкциите срещу Москва.

Самият Тръмп обяви, че народните представители са го накрали да подпише указа за санкциите.

„Напълно съгласни сме с това мнение. Опасността може да дойде от липсата на сътрудничество. Става въпрос за теми, които са от ключово значение за нашите народи“, заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков.

В Русия имаха надежди за смекчаване на отношенията със САЩ след избора на Доналд Тръмп за президент. Имаше добри отзиви и след разговорите между Тръмп и руският президент Владимир Путин в Хамбург.

Санкциите обаче бяха разширени след решение на Сената. Русия отговори с изгонването на голям брой американски дипломати от страната.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 15:33  04.08.17
  Трябва да са съгласни с него! Нали те си избраха този клоун!
 • Пазарен Либералузатор
  Отговор
  2 15:34  04.08.17
  Най-накрая намериха консенсус по някаква тема :)
 • шлемник байкалскии
  Отговор
  3 21:51  04.08.17
  Съгласна е и още по-съгласна ще става!!!
 • Барчо
  Отговор
  4 00:50  05.08.17
  Отговор за тези санкции тепърва ще се очакват. Изгонването на 755 служители около дипломатите е за изгонването на 35 руски. Това го направи Обама в последните си дни като президент. След като руснаците видяха, че няма да има оправия с руските дипломати, решиха да изравнят броя на дипломати и служители. Руснаците имат 455 човека в Щатите и еднолично наредиха на американците, че същия брой ще имат и те в Русия. А те до този момент са 1 210 човека повечето се занимават с разузнавателни дейности. Тези санкции, които сега гласуват, са подготвяни още от кабинета на Обама. Президента Путин е невероятен политик и умните го признават. Тези, които са си седнали на мозъците, станат за момент от него и направят ретроспекция на случващото се откакто Путин е във върховната власт, ще видят за какво става въпрос. Неговото мото явно е: Око за две, зъб за чене. Вие изгонихте 35 дипломата, аз ще изгоня 755, но фино, не като кравар. Така че ще видим тепърва какъв ще е отговора за тези санкции.

Напиши коментар:


Публикувай