Last news in Fakti

4 Август, 2017 21:07 1 209 0

Детектор на лъжата в Белия дом

  • сащ-
  • президент-
  • детектор-
  • лъжа-
  • следене
Детектор на лъжата в Белия дом - 1
Снимка: АР/БТА

Белият дом може да въведе детектор на лъжата с цел намаляване броя на случаите на изтичане на информация. „Може и да се въведе подобна практика, а може и да не се въведе. Има много начини да се разбере от кого изтича информация. Да, вярно е, че става дума за хора от висшите управленски нива, които са дошли да работят, като се започне от президента и вицепрезидента”, каза Келин Конуей, съветник на президента на САЩ пред телевизионния канал Fox News. Тя допълни, че изтичането на информация може да подрони националната сигурност.

Повод за подобно изявление стана публикуването в американското издание The Washington Post стенограма на телефонните разговори между президента Доналд Тръмп и неговия мексикански колега Енрике Пеня Нието и премиерът на Австралия Малкълм Търнбул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА