Last news in Fakti

5 Август, 2017 19:26 1 210 0

Бивш банкер: Лондон трябва да е твърд при Брекзит

  • брекзит
Бивш банкер: Лондон трябва да е твърд при Брекзит - 1

Великобритания трябва да даде на Европейския съюз да разбере ясно, че е готова да действа сама, ако не успее да постигне задоволителна сделка в преговорите за Брекзит, съобщи Ройтерс.

Агенцията се позовава на бившия управител на Централната банка на Англия Мървин Кинг.

Според него ако Великобритания иска да има успешни преговори, трябва да има алтернативен план, който другата страна разбира и приема за надежден.

Според Кинг, който през декември заяви, че Великобритания трябва да напусне единния пазар на ЕС, а може би и митническия съюз, страната му трябва да покаже, че има ясен план как да се справи без търговско споразумение с ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: